Pomankanje vitamina D...jamrajo da nimajo sonca...nimajo zraka...
To ni nič. Jaz sem se kar sam operiral, z levo roko.Saj ko sem jaz mel slepič sem se sam pripeljal na urgenco popoldan, sprejet na oddelek čez kake 2-3 ure, operiran pa ob 3 ponoči, pa so mi potem rekli, da je bil tik pred razlitjem.
No, je kdo kaj dobil in lahko skenira? Brez osebnih podatkov seveda.Jaz konec Avgusta nisem nič dobil, nobenega navodila. Sem bil kar malo presenečen, sem pričakoval da ti vsaj rečejo da naj se samoizoliram do rezultatov ali kaj takega.
"Briljantna analiza" situacije.Analiza korona situacije
TOC:![]()
The evidence - Evidence Not Fear
We don't need to be scientists, mathematicians or subject-matter experts to analyse the evidence and come to sensible and informed conclusions.evidencenotfear.com
Five key facts
The epidemic is over
Harmless to most people
No risk to children
Infection fatality rate
Comparison with flu
Flawed evidence for lock-down
Non-lockdown vs Lockdown
Deaths caused by the lockdown
Buggy modelling code
Social distancing
No evidence for social distancing
Two metre rule
Face masks
R value
Testing
Types of tests
Testing procedures
Government intervention
Statistics
EuroMOMO
Office for National Statistics
COVID-19 in proportion
Understand the numbers
Curve Analysis
Suggest evidence
Next steps
Resno? To je tvoj odgovor? In ti imaš sebe za zdravnika. Svašta.Saj ko sem jaz mel slepič sem se sam pripeljal na urgenco popoldan, sprejet na oddelek čez kake 2-3 ure, operiran pa ob 3 ponoči, pa so mi potem rekli, da je bil tik pred razlitjem.
Resno? To je tvoj odgovor? In ti imaš sebe za zdravnika. Svašta.
Če se spomnem si pa z desno po alterju pisal.To ni nič. Jaz sem se kar sam operiral, z levo roko.![]()
Malo morgen. Ti si (P)butec, ne pa Chuck Norris. Lol!To ni nič. Jaz sem se kar sam operiral, z levo roko.![]()
Kaj, nimaš druzga? Sereš, da je veselje. Sral boš vse dokler ne bodo na podoben način zafural nekoga od tvojih....Ti pa za mati terezo. Zaleti se nekam ok![]()
Sistemskih ukrepov v DSOjih se še kar ne izvaja..... Res misliš, da so problem maske na Šmarni gori?Če komu ni jasno, kako slabo nam gre, lahko naredimo primerjavo s Češko, kjer smo bili oboji v istih težavah, oni so uspešno obrnili krivuljo navzdol (7-dnevno povprečje je res reprezentativno), mi Slovenci smo pa očitno res samodestruktivni.
Če komu ni jasno, kje je problem, naj pogleda graf smrti.
Diskutira se pa o nepomembnih dakocepljenjih (RtvSlo: Vedno več kazni zaradi nenošenja zaščitnih mask, pravna podlaga pa precej vprašljiva)
Poglej priponko 39198Poglej priponko 39200
Kaj, nimaš druzga? Sereš, da je veselje. Sral boš vse dokler ne bodo na podoben način zafural nekoga od tvojih....
Če komu ni jasno, kako slabo nam gre, lahko naredimo primerjavo s Češko, kjer smo bili oboji v istih težavah, oni so uspešno obrnili krivuljo navzdol (7-dnevno povprečje je res reprezentativno), mi Slovenci smo pa očitno res samodestruktivni.
Če komu ni jasno, kje je problem, naj pogleda graf smrti.
Diskutira se pa o nepomembnih dakocepljenjih (RtvSlo: Vedno več kazni zaradi nenošenja zaščitnih mask, pravna podlaga pa precej vprašljiva)