se pravi star 8let (če si moja generacija). moj je star 6. naj takega samega pustim 10 ur doma? pa verjemi da ni sonček...
Marsikaj se da, marsičesa tudi ne.
Mama je takrat delala v proizvodnji in je bila nekaj časa doma (bolniška oz. nega), potem sta se z očetom "šihtala" (delala v kontra izmenah), da se je nekako pokrilo.
Tukaj se bo treba znajt, saj se menda ja "znajdemo"... sosedje, žlahta, prijatelji,... ni hudič da ni kdo doma in bi priskočil na pomoč.
Tukaj vseeno zamerim vladi, sploh šolskemu resorju (ministrstvu, da se ne bo kdo vžigal), da se niso resno pripravili. To sem trdil že konec avgusta, in trdim še zdaj.
Vedeli so, da bo prišlo do ponovnega porasta.
Vedeli so, da bodo zbolevali učenci in učitelji (=karantena).
Precej velika verjetnost je bila nakazana, da ne bo stalno teklo po B (A) modelu. Zakaj bi sicer sploh izumljali A, B, C (whatever) modele šolanja?
Kje so multimedijske vsebine od A do Ž? Ki omogočajo predelat snov tudi za nazaj, lahko tudi za naprej, zakaj pa ne? Pomeni da bi lahko starši vskočili tudi popoldne, če dopoldne enostavno ne gre. Ali tam, kjer je več otrok, pa ni dovolj opreme, da bi sledili vsi hkrati? Omogočajo tudi, da učitelji "smejo" zbolet pa bo nekako teklo naprej.
Omogočajo tudi mešan model, kjer so rizični ali bolni (učenci in učitelji) doma, pa lahko nekako lovijo snov, če le niso čisto obnemogli.
Omogočajo učiteljem nekaj več časa, da se lahko ubadajo z učenci.....
8 mesecev je od pojava prvega vala, pa se zdaj zbira računalniška oprema, modemi, .....
.....
..... Zanašat se na to, da bo vlada poskrbela.... še za krovne stvari jim ne rata, pa bodo posameznikom šli nasproti....