Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sam sem tudi "sveži" lastnik Galaxy-a in sem imel enake težave, pomagalo pa je ravno to kar sem napisal gor. 2,3 upgrade se splača tudi zaradi drugih zadev (odzivnost sistema, trajanje baterije itd...)
Verjetno uporabljaš CM7 rom, kateri ima probleme z widgeti za 2G-3G toggle, in pride lahko do problemov, v kasnejših verzijah naj bi bilo tole odpravljeno ampak nisem siguren. Rešitev je edino da greš v clockworkmod-wipe data lahko tudi wipe chache in potem reboot, ampak ti bodo šli vsi podatki s telefona. Zato naredi prej backup vsega. Tole deluje tudi če nisi na CM7.Druga rešitev je odin in nov software. Da bi pa zaradi tega menjal telefon
Ni nujno, da bo drugi rom deloval 100%, bo pa mogoče kaka druga napaka. Bruder mam tut sgs, pa je že na dveh romih( iz samfirmware) dobival sproročila o napakah.Ena izmed opcij, da se rešiš teh napak je sigurno menjava telefona za kater drug OS.So pa tudi druge variante.
Znana napaka zadnjih 2h romov (jvq in jvr). Druga kot počakat, da odpravijo napako nemoreš. Meni se to tudi dogaja, ko prekinem klic, vendar mogoče 1x na mesec.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.