Čokolino ali Čokolešnik, kateri je boljši?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Moj odgovor na tvoje vprašanje je medolino.

p.s. oba probaj, pa se odloči. A zdej bomo poleg avtov in telefonov na Alterju izbirali še "čokolešnike"?

Zakaj pa ne?
Če se že izbirajo politične stranke, avtomobili, računalniki, telefoni... :sprasujemse:
Ta izbira je vsaj vsem sladka... enim mogoče preveč, enim premalo, ampak, sladka... ne kot druge izbire tu...

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.067
113
145 km SZ od Opatije
No, mogoče sem preveč "konzervativen" na teh področjih, samo mislim, če sam ne veš, kaj ti je všeč, pol ti ni pomoči.
Tko kot un "šov" na TV, kjer mame izbirajo babe za sinove .... mislm, kam smo prilezli? Gremo kot taki direkt v abyss ...

• Všeč mi je
Reactions: McGiver in kajpace

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
čokolino pa čokolešnik ne moreš primerjat. ker prvi je samo čokolada, drugi je z lešniki.

recimo isto je čokolino pa čoko ali pa čokolino-lešnik - čokolešnik.

ker sam nimam rad okusa lešnika, jem samo čokolino, za presekat pa včasih vzamem čoko :cool:

sestra je čokolino z dodatkom benquicka premium kakav al ka je že, ko je brez sladkorja.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

sousis

Guru
16. nov 2019
1.601
1.079
113
Od kar je podravka prevzela čokolešnik je čist vseeno.

Čokolino je tud za en drek ratal v zadnjih časih. Prej smo pojedli vsaj 6 kg čokolinota na leto (vem, ker smo vsako leto imeli več kot dovolj za tiste koledarje), zdaj zadnje 2-3 leta pa skor nič in okol fehtarim kdo ima viška tistih medvedkov za koledar, pa imamo enega odjemalca več kot prej.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Čvarkolino je zakon :cheer:

čvarkolino.jpg