Človeška leta in videz

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.658
474
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Nekateri pri svojih 25 letih zgleedajo, kot kakšen 35 letnik, nekateri pri 30 letih zgledajo, kot 20 letnik, kaj po vašem mnenju nato vpliva, je to debelost, šport, prehrana, zdravje ali pa sreča.

Nekateri pri 40h izgledamo kot 25 letniki - same mlade se limajo na mene
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.159
1.253
113
42
Pri meni se isto pozna zaradi brade. Sm jih ponavadi dobil manj kako sem jih res imel. Sedaj ponavadi vsak uugane.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
leta so relativna stvar napram videzu. se strinjam z vsemi tistimi, ki pravite da ma tu dosti genetika poleg. bi pa rekla, da pri puncah/ženskah naredi tudi pretirana uporaba make-upa svoje, ne sicer pri vseh, poznam pa kar nekaj takšnih.

šport pa prehrana verjetno ugodno vplivata že na samo zdravje človeka, in to se verjetno odraža tudi v videzu.

a najpomembnejši faktor pa se mi zdi to, kako sam sebe dojemaš, kakšno energijo izžarevaš - tako nas tudi okolica obravnava.

praviloma je to, kako ljudje reagirajo na nas samo refleksija našega dojemanja samega sebe.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja se strinjam.

Šport - ok, sport poskrbi za geštel. kože pa ne bo dost izboljšal. Recimo šport je dober, ker ti vlije ful samozavesti, in potem res oddajaš drugačno energijo!

Je pa stres velik dejavnik... pa cigareti tud pomoje...

glavna je pa itak genetika.