Članki o autopilotu

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Rabil bi članke oz. besedila v angleškem jeziku o autopilotu (v letalu). Navodilo je sicer da naj ne bi bila iz wikipedije ipd. strani, ker pač ni najbolj zanesljiv vir informacij. Torej rabil bi prav tiste "articles".
Nekaj sem že sam našel (http://travel.howstuffworks.com/autopilot.htm/printable
)..več ne najdem...

Naj bi pa bila vsaj tri različna besedila (seveda da govori o isti stvari) dolga približno 2 strani besedila...Torej rabil bi še dve. Rabim pa za šolo, čimprej.
Več kot vam dati zvezdice za pomoč, ne morem.
Lepo bi prosil za pomoč. Hvala

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
na koncu vsakega clanka na wikipediji so še linki virov....

pa veselo poklikaj.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Če bi imel vir besedila na wikipediji bi bilo super.
Na how stuff works sem našel že sam malo boljši članek prav o temu...
Vama že padajo zvezde.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Če ne bom našel dovolj materiala lahko izberem kakšno drugo področje...mora pa bit iz "traffic technology". Kaj priporočate? O čemu je napisanih dosti stvari...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pod History piše o razvoju strani.
Tenx!
cool-1.gif
za *

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Čisto novo področje so elektronski tahografi za tovornjakarje, samo ne vem, kolk od tega je že na netu. Če se ti ne mudi, ti lahko v parih dneh zrihtam kaj gradiva iz prve roke (no, upam vsaj, da mi bodo dali
smile-1.gif
)

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Hmm..zdaj sem se spomnil za "gps navigation", kar na nek način spada pod traffic technology...

Kontrola prometa je preobširen pojem..morda članki o kaki napravi za mejrenje..nevem...zaenkrat bi mi najbolj ustrezal gps..pa še nekaj vem, tako da bi bilo manj učenja..

dekca..hvala...brezveze da se tolko trudiš..bomo prej našli kaj drugega

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Avto...ne ladja:D

Potem komplicirajo če ni ena tema...ker GPS je definitvno preširoka...zato sem se osredotočil na cestno.,

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Sem našel. Dve uri zajebavanja, da bom lahko mirno zaspal. Hvala vsem, nekaj linkov me je vodilo do cilja. Zvezde padajo.