Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In kolk metrov za postavljeno tablo se, po tvojem, začne vozit 50km/h?
In zakaj se ti zdi tisti voznik, ki ti je poblendal, tako prijazen?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In zakaj bi moralo biti dirkališče brez lukenj in grbin?
A ti, brez da ti kdo poblenda, neveš koliko smeš peljat na določenem odseku ceste?Citat:
in zakaj se mi zdi un voznik prijazen? zato, ker me je z blendanjem opozoril na kotrolo prometa s strani policije in sem tako posledično popolnoma varno (saj sem nato vozil striktno 50km/h ) in brez kazni odpeljal proti domu. meni se zdi to popolnoma dober razlog, da ga označim za prijaznega
Ko boš ti izgubil mlečne zobe in dobil stalne, boš tudi moral dat kak zob zaplombirat.Citat:
Takega bi stardeci zahtevali. Da bi lahko kak kilometer imeli vse plombe v ustih...
Rezultate vožnje po pameti slovenskih voznikov pa lahko beremo v vsakdanjih črnih kronikah.Citat:
ampak jaz ne vozim po zakonu ampak po pameti.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
res je.. ko bi ti vedel koliko sem jih že (skoraj) v smrt spravil... mi sploh ni jasno kako sem osebno sploh še lahko med živimi. upam da se kdaj srečava na cesti, jst bom tisti, ki ti bo nasproti priletel na polno v škarjice, zraven ti bom pa še blendal pa mahal zakaj se mi ne umakneš na bankino in mi ogrožaš my dynamic way of life
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
res je.. ko bi ti vedel koliko sem jih že (skoraj) v smrt spravil... mi sploh ni jasno kako sem osebno sploh še lahko med živimi. upam da se kdaj srečava na cesti, jst bom tisti, ki ti bo nasproti priletel na polno v škarjice, zraven ti bom pa še blendal pa mahal zakaj se mi ne umakneš na bankino in mi ogrožaš my dynamic way of life