civic 7. generacije

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
Pozdrav

Zanima me , če kdo vozi Civic-a 7. generacije, ter kako je nasplošno zadovoljen z njim? Res da ni zadnji krik mode, ampak ne dajem veliko na videz, ampak bolj pa praktičnost.

1mid.jpg

vir slike

B81

22. jul 2007
36.934
10.503
113
kako je avtomatska klima, če jo ročno nastavljaš?
Ima okoli stopinje narisane in gumb AUTO?

Pa zbriši link, ker je jutri več ne bo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Sem ga vozil nekaj časa nazaj.......Je tudi pri meni bil ta avto v ožjem izobru za nakup....Kr solidno potegne....lega tudi kt pohvale vredna...rahlo me je edino motla slaba preglednost in tisti menjalnik sred armature zgoraj....

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
avtomatska klima je pri temu avtu v obliki gumba, ki se vrti in izberes željene stopinje (tudi meni je bedasto), menjalnik je grd (vendar ti ga bo vsak pohvalil, ker je natančen in je na poziciji, kjer ti kar sam pade v roko), pazljiv moraš biti na volansko letev, ker je tovarniška napaka in nekaj poka (čeprav ta avto s tem ne bi smel imeti težav). Mašina je pa od ISUZOTA in ni hondina. raznoraznih težav (razen pokajoče volanske letve) ta avto ne sme imeti. je pa cena kar nizka (je pa res da ima že nekaj kilometrov). Manjka mu samo paket opreme Sport.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
A vse mašine so od Isozu-ja? Ker gledam namreč tudi bencinarja 1.4 oz. 1.6 ? Ja, glede volanske letve sem bral, da so problemi; morda veš kolikšen je strošek, če bi želel zadevo porihtati (v kolikor še ni)?

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
nekateri pravijo, da strošek ni velik drugi pa da ni ravno poceni (verjetno odvisno od špeha v denarnici). 1.6 in 1.4 sta hondina motorja. v bistvu so vsi motorji hondini razen tega 1.7 cdti in pa starih 2.0 dti (al kaj so ze bili) motorjev (se pravi vsi stari dizel motorji in pa ta 1.7). upam da ne boš kupil 1.4, ker to je malo prešvoh. To da poka volanska letev pa tudi nima bistvene veze (ne vpliva na vožnjo) razen zvoka če pozorno poslušaš ob zavijanju. če te zanima honda je najbolje da obiščeš LINK in povprašaš. prav tako ti bodo povedali zgodovino vozila, če ga bo kdo poznal.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
1.6 je ravno prav za ta avto (ni dirkalnik, gre pa vseeno če ga pritisneš), tudi 1.7 je dobro. 1.4 je uporaben samo v mestu in mogoče malo po obvoznici. za na avtocesto je prešvoh ker ti bo v vsak klanček zamorilo mašino, edino če ga izredno rad vrtiš na 5000 obratih...pač mu manjka navora. če kupuješ vzami ali 1.6 ali 1.7, ker sta oba avta kar poskočna, pa tudi poraba ni velika ne pri enem ne pri drugem.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga 5vratna je res grda, zato jih je tut težko dobit, ker so redke.. Ampak kokr si reku, boli te k.
grin1.gif

Ima pa tale 5vratna lepo prednost, da jo dobiš tudi z 2.0 160ps motorjem
zmaga.gif
ampak tako morš pa 100% it v nemčijo iskat.
Recimo:
Mobile

Oz še enak ok zgleda 2004 letnik , 40.000km, za 10.00eur
smirk-1.gif

BTW: najbrš nočeš drugih predlogov, samo 5vratna Corrola je tut zanimiva zadeva, zanesljivost je na istem nivoju
smirk-1.gif
skor lepša, mogoče edin notranjost mal slabša (materiali)

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

BTW: najbrš nočeš drugih predlogov, samo 5vratna Corrola je tut zanimiva zadeva, zanesljivost je na istem nivoju
smirk-1.gif
skor lepša, mogoče edin notranjost mal slabša (materiali)

Seveda hočem. Sploh ni nujno da je civic. Ciljam na japonca, 5 vrat, do 10k €,... Tudi corolle ogledujem, samo rabljene kar držijo ceno.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ja to je pa velik minus teh japoncev
tongue-1.gif
Mogoče Mazda še najmanj, je tut 3jka za pogledat.
Sicer spet stvar okusa, sam nekako zgleda kot celota mal bolj konkretno (predvsem notranjost) k Civic.

Kej tazga:
avto.net

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
He, to je bil moj prvi cilj (mazda 3); hočem bencinarja, ampak za te pravijo, da znajo veliko kurit - 9 in več, kar je malo tu mač. (sem omenjal v eni drugi temi)