Pozdravljeni,
se vnaprej opravičujem, če bo vprašanje zastavljeno v napačni temi oziroma je odgovor celo kje podan (pa ga med prebiranjem nisem našel).
V kratkem se odpravljam v Španijo in ker pot vodi preko Francije, me zanima kako bi preveril, da ne bi imel kakšnih težav zaradi prikazovanja njihovih "speed" kamer/radarjev (v francoski zakonodaji je namreč prepovedano imeti napravo, ki prikazuje lokacije kamer/radarjev, naj bi se pa ponudniki navigacij temu "izognili" da so naredili t.i. "danger zone", ki pa so dovoljene)? V folderju POI sem zasledil "FranceCyclopsSample.gpi" in sedaj nisem siguren kaj vse vsebuje
(POI folder nisem nič spreminjal, samo POI Slovenija sem dodal s POI loaderjem). Kaj je najbolje/najlaže narediti, da ne bi imel potencialnih problemov in/ali stroškov (nekateri pišejo o izklopu opozarjanja, drugi, da je za Francijo že update-ano in prikazuje danger zone)?
Se priporočam tudi za kakšno mnenje/izkušnje koga, ki je potoval po Franciji kako je dejansko s tem preverjanjem naprav, samo situacijo z radarji itd...
Imam Garmin nuvi 3597 LMT, karta je preko GE posodobljena na Europe 2015.20, device software na 4.40
Najlepša hvala vsem za pomoč