Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Poskusi, uničil ga s tem ne boš, prave karte za stare modele so sicer NT(ne NT unicode oz. NTU), ki pa jih žal ne posodabljajo več tako ažurno, dvakrat pa ni za reči, da jih enostavno ne bodo nehali posodabljati in s tem prisilili vse v zamenjavo Garminov.
Predvsem iskanje po naslovih bo verjetno neuporabno.
Preverjeno mi ne dela pri modelih 350, 360, 1250.
Prej mi je voice command delal, če je bil le text nastavljen na angleščino.
Me pa zanima, katere datoteke so v mapi asr na 3597 in voice command deluje.
Tam nekje na pašnikih sem opazil, da so dvojni asr: asr1 in asr2
Lahko probaš odstranit prenešene datoteke in še enkrat posodobit napravo in bi ti zopet moralo delat, če ti je že prej.
Na prejšnji strani je Leon2007 opisal kaj je izbrisal pred ponovnim prenosom z GE.
Drugače pa v garmindevice.xml vidiš, če tvoja naprava podpira ASR1 ali ASR2.
3490 uporablja ASR2.
saj v tem je bil problem. Ge mi je začel z nalaganje asr2. Sedaj sem Asr2 zamenjal z asr1 in voice command deluje tako kot prej, le pri vklopljenem tekstu. Glasovi in tipkovnica ostajajo slovenski
Voice command mi deluje tudi takrat, kadar imam nastavljen le jezik na angleščino. Govor in tipkovnico pa imam na slovenščina.
Preverjeno deluje. Tele prilepljene datoteke so iz asr1,ki sem jo našel na pašniku
Probaj s to iz priponke.
V meniju za izbiro teksta se ti mora pojavit novo ime " Alter " in ga izberi.
Sedaj bi moral imeti SLO meni in voice command bi moral delat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.