Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem preveril in ostalo je lepo pobrisal (SID, SQlite, zemljevide, verjetno se kaj kar se na pamet ne spomnim) - ce ne bi pobrisal na 8GB kljucku ne bi bilo dovolj prostora. Sedaj sem prvic posodabljal z Express, prej sem vedno uporabil Map Updater.
Res je NTU gor in zaenkrat se mi še ni zgodilo, da ne bi našlo naslova. Pa na nekem forumu sem zasledil, da je 765 NTU kompatibilna... Očitno temu ni tako?
a ima kdo izkušnje v holandiji da ga vodi na avtocestni izvoz in potem nazaj gor, skoraj če ne na vsakem pa skoraj na vsakem drugem izvozu dela enako. Je dokaj moteče, medtem ko Igo primo nima težav in pelje normalno.
verzija mape je ntu2015.30...naprava je nuvi dezl 560...in ne deluje normalno. sicer imam jst predelano verzijo iz 2460...drugi kolegi imajo originalne dezle 560 in ga ravno tko pelje. Nekaj ne štima ...na starejših verzijah pa je delalo OK. Mogoče bo na novi karti delalo bolše.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.