Citroen DS5

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
DS5 ima panoramsko okno, ki se odpira?
shocked-1.gif

Samo ta... iz blaga, mehka.

Ostali imajo stekleno.

Kako pa to, da ima samo ta?

Potem bi načeloma lahko vsi imeli
grin1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Lep je samo, ko sem se vsedel notri in želel potegniti vrata, da se zaprejo je plastika v ročaju tako grdo zaškripala, da me je kar minilo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Lep je samo, ko sem se vsedel notri in želel potegniti vrata, da se zaprejo je plastika v ročaju tako grdo zaškripala, da me je kar minilo.

To pa prvič slišim, da bi komu škripalo. Ne rečem, da bi bila plastika tista ceneno trda korejska, tako pa...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Ja, pri avtotehni vis na testnem, roč za zapiranje vrat, ko sediš v avtu je prav nemarno škripal.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Sicer off topic, ampak prodajalcu v avtotehni vis se je videlo, da se raje praskal po riti, kot da vstane in mi kaj pove o avtu. Medtem ko v sosednjem pežo salonu povsem druga pesem in energija. Matr a jim gre tok dobr, da jim je vseen za potencialne kupce?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne, ampak imajo verjetno slabo vodstvo, kot v veliko firmah pri nas.

Ko gre malo slabše, takoj zategnejo plače komerciali in s tem demotivirajo ljudi. Seveda se nemotivirani ljudje še manj trudijo.

Offtopic: zadnjič sem spraševal za tuš kabino v podjetju THS v Mariboru in mi je prodajalec rekel, da naj si pogledam na internet in potem pridem naročit. Seveda se bom tja še kdaj vrnil.
bonk.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Tudi jaz sem bil kdaj slabše plačan, ali prepričan, da se mi godi krivica pa to ni vplivalo na moje delo. Ok, dosti off topica.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Si ga je kdo že privoščil ali testiral in bi rad napisal svoje mnenje/izkušnje?

Kar pogrešam pri DS5 je:
- opozorilnik na mrtvi kot (v zunanjih stranskih ogledalih)
- pomoč pri bočnem parkiranju (avto sam preveri razdaljo prostega mesta in sam parkira - tako kot ima to C5)
- možnost odprte strehe (sedaj je možno samo panoramsko okno)
- nekatera vozila (vsaj novi Ford Fokus vem da ima opcijsko) imajo fukncijo, da si na avtocesti nastaviš razdaljo med tvojim in avtom pred tabo (če bo avto pred tabo zaviral, bo tudi tvoj avto samodejno zaviral, če pa bo avto pred tabo pospeševal, bo tudi tvoj avto pospeševal do hitrosti, ki si mu jo ukazal v tempomatu) - mislim, da se temu reče aktivni tempomat

To bi pa res lahko dodali kot dodatno opremo pri Sport Chic ali vsaj dodatno plačljivo opremo
smile-1.gif

Zanimivo je tudi to, da so nekatere zgoraj naštete funkcije prisotne na C5, medtem ko pa na DS5 pa jih ni.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Kar je mene zacelo ful motit je, da nima nobenih cupholderjev na sredinski konzoli. kam naj dam prekleto flasko ali plocevinko na dolgih razdaljah?????
Naj jo zataknem spodaj za vrata?!=)(#(/&%

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ne, ampak imajo verjetno slabo vodstvo, kot v veliko firmah pri nas.

Ko gre malo slabše, takoj zategnejo plače komerciali in s tem demotivirajo ljudi. Seveda se nemotivirani ljudje še manj trudijo.

Offtopic: zadnjič sem spraševal za tuš kabino v podjetju THS v Mariboru in mi je prodajalec rekel, da naj si pogledam na internet in potem pridem naročit. Seveda se bom tja še kdaj vrnil.
bonk.gif

no ko sem jaz enega bmwja enkat kupoval je bil trgovec tako prijazen, da sem lahko naredil z njim en krog.... po njihovem malem parkirišču
evil.gif