Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Jaz sem dobil isti občutek v BMW.
Zici so mi bili odlični, tudi po dolgi vožnji.
Sama oblika volana, števci, armaturka ... pa mi nikakor ni všeč.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ergonomija pri Citroenu je boljša kot pri BMWjuNe me hecat, idi do najbljižjega BMW salona in zapelji novo serijo 1, potem pa idi do Citroena in zapelji DS5, še bolj primerljivo pa bo, če boš počakal do marca in peljal novo serijo 3, ki pride takrat na trg.
Nova serija 1 v sport izvedbi je avto, ki mi je zlezel pod kožo, kot marsikateri ne in ne boste verjeli v izvedbi 116i.
Sicer pa je ta DS že malo preveč kičast. DS3 pa mi je zelo všečen avto.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Cena v nemciji se zacne pri 29.500 in konca pri 40.000 cca.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ergonomija pri Citroenu je boljša kot pri BMWjuNe me hecat, idi do najbljižjega BMW salona in zapelji novo serijo 1, potem pa idi do Citroena in zapelji DS5, še bolj primerljivo pa bo, če boš počakal do marca in peljal novo serijo 3, ki pride takrat na trg.
Nova serija 1 v sport izvedbi je avto, ki mi je zlezel pod kožo, kot marsikateri ne in ne boste verjeli v izvedbi 116i.
Citroenov ne maram, ampak DS5 ni Citroen
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Pol pa najboljš da z Mini Countryman...Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
4,52m bi vi primerjali z 4,90 (5) 4,95 (5 GT)...hmmm
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pol pa najboljš da z Mini Countryman...Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
4,52m bi vi primerjali z 4,90 (5) 4,95 (5 GT)...hmmm
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja pezda, ti primerjaš s serijo 1, oni pa ne smejo s petko?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jaz pa sem mislil, da je šlo za plastiko v kabini...