Če je bil notri AdBlue je niti ne bi pucal, ker bi ti poleg zalivanja še pognojilo. AdBlue ni nič drugega kot sečnina, ki je odlično gnojilo.Lahko znanec zrihta... Sem ravno pravega vprašal..
Naj pa bi bilo not "AdBlue" in naj bi bile spucane.. Je taka ibc primerna za zbiranje deževnice in zalivanje vrta?
NAštimal bi si 4 take cisterne za lovljenjene deževnice, al je možno da se postavijo ena na drugo? Bojim se da spodnja ne bi zdržala teze 1tone.....
Al se mogoče motim in bi vzdržalo?
johan_blond , kje? sem klical 2 topdoma in oba najprej rekla, da nimajo in da me nazaj pokličejo. In ko so me, je bila cena 259 eur pri obeh (štajerska)...Lokalni TopDom, 65 €, nove.
sam imam na vrhu - tik nad pokrovom T kos.. ko je cisterna polna in voda doseze nivo T-kosa gre naprej v izliv.Ja, samo nimajo 100% odjema. Vedno gre nekaj vode mimo. Ni to mehansko ampak ko voda doseže nivo začne tečt prko šalčke za odjem v žlebu.
Maš take osnovne ko daš gumjasto šalčko not v žleb (v višini kjer želiš zgornji nivo gladine. Ali pa take s filtrom.
Tesnilo?Mora biti pa luknja narejena "v piko" - drugace ti zacne pri luknji spuscat.
tud opcija ja..Tesnilo?