Ne. Jaz imam posebej ogrodje za eno nad drugo.NAštimal bi si 4 take cisterne za lovljenjene deževnice, al je možno da se postavijo ena na drugo? Bojim se da spodnja ne bi zdržala teze 1tone.....
Al se mogoče motim in bi vzdržalo?
Ni samo stacking load, ce bodo povezane med seboj gre tudi za vprasanje tlaka v najnizjem deluPoglej UN specifikacijo na samem IBCju. Tam je napisan podatek o "stacking load".
V Sevnici so jo prodajal za 50€ lansko poletje. Prodajalka je rekla da so oprane sam glih za pitno vodo pa niso. Za vrt pa uredu.Kakšna je sploh cena take cisterne - 1.000 litrov..je 200 EUR dovolj?
Naredil sem skico in so mi po tem naredili v eni firmi. Cena vse skupaj z barvanjam, slabih tristo Eur. Cevi 60X60.A nosilec/ogrodje si sam naumil (sešvasal) ali se da zadevo nabavit?
Nafilaš s črpalko? Ker predvidevam da imaš postavljeno na najvišjem delu parcele (potem pa verjetno do neke pipe po zemlji...)...povezani cisterni med sabo, imaš volumen in še pritisk .
Kakšna je sploh cena take cisterne - 1.000 litrov..je 200 EUR dovolj?
merkur https://www.merkur.si/zbiralnik-vode-plana-rezervoar-1055l-z-zascito/A nosilec/ogrodje si sam naumil (sešvasal) ali se da zadevo nabavit?
Nafilaš s črpalko? Ker predvidevam da imaš postavljeno na najvišjem delu parcele (potem pa verjetno do neke pipe po zemlji...)...povezani cisterni med sabo, imaš volumen in še pritisk .
Ne. Jaz imam posebej ogrodje za eno nad drugo.