Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Ker je alternativa še slabša?
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Drugo najvecjo banko bodo po domace povedano "zradirali". Vsi depoziti nad 100.000 € pa v maloro.
Kolikor mi je znano, sta med EU bogataši bolj priljubljena Liechtenstein in Švica - Ciper je domena Rusov, zato tudi vse poteka tako 'gladko'.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
v teh ciprskih bankah, je dosti denarja EU bogatašev, ki so tja dali denar, da se izognejo davkom. in če ta denar izpuhti, bo kar nekaj EU bogatašev tanko piskalo
zato je taka frka okoli tega
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Drugo najvecjo banko bodo po domace povedano "zradirali". Vsi depoziti nad 100.000 € pa v maloro.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Tudi mene je rahlo začudila Simičeva izjava in sem samo debelo pogledal, sam sem jo razumel nekako tako, da tudi če DURSU dokažeš, da si imel KEŠ iz legalnih zadev na računu, pa si ti potem ta KEŠ dvignil in imel v nogavici, da ti DURS lahko razglasi, da gre za skrite prihodke in ti jih obdavči z 40 % , zato, da on svetuje denar pustiti na banki .
Tako sem jaz razumel in se začudil, od kdaj ima DURS pravico določati, koliko in kako naj ljudstvo zaupa našemu bančnemu sistemu in, da ne sme imeti denarja doma ???????????? Mislim sicer, da je Simiča malo zaneslo, ker ni želel preplaha narediti, da bodo ljudje dvigovali denar z bank in je še malo zraven naložil .......... ???
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Potem samo rečeš, ta denar je od tega dviga s tega dne.