Oo, kar nabor nocnih anal-itikov!
No vas podelam v paketu:
- dpf JE na avtu, ampak NE regenerira. Vsakih par dni se nekaj zamasi, izgubi vecino moci, nato ga lastnik s turiranjem nekako ozivi. Od odstranitve ni bilo prevozenih vec kot par tisoc km.
- Anglez je zapisal da nima original mape prvi dan ko sem ga kontaktiral, je pa rekel da bo poiskal. Kaj ima in kaj nima ne vem. Najprej sem mislil da me hoce na izi odpikat, ker se mu za teh 100e verjetno ne da jebat z nekimi jugoslovani z razstelanim avtom. Na koncu je (dan kasneje) ponudil da vseeno naredi, ampak pod pogojem da fizicno odstranimo dpf (in elektriko od AB), na kar pa lastnik NE pristaja.
- v razmislek glede stock mape, ki jo "ima vsak tuner"...ja ima jo, ampak tam se mora jebat z IMMO, (kar se mu verjetno spet ne da za ta denar) ali pa prodati z immo off, kar spet komu ne disi. Bolj pomembna pa je druga stvar: kako resis manjko uradnih updatov v stock mapi? Na bluhdi je namrec 2021 bil vpoklic zaradi motornega sw, avti se pregrevajo. Verjetnost da ima tuner prebrano mapo za tocno ta motor in z narejenim updatom...je pa kaksna?
- pred casom se napisal da dela zase, kar pomeni da NE delam za trg. Ce pride kolega in bi zadevo rad, mu seveda naredim, ob njegovi prisotnosti. Iz inata zahtevam da sam pritisne write....
- še kaj?