Psa 120blu. 150k prevozenih, prvi letnik...se pravi se bliza koncu. Mapa je 150konj, od priznanega hdi tunerja iz Anglije. Dvomim da kateri od nasih naredi bolje, hdijev se otepajo, sploh pa vozniki hdijev niso klientela za čipat. Naši (vsaj na netu) ne ponujajo 150 konj, eden mi je nudil 140 za 450€, pa se skepticen je bil do trajnosti in vesel da sem zavrnil. O imenih ne bom. Verjamem da imate nekateri 2 levi roki, ali pa vam je avto svetinja....mene veseli na avtu delat sam VSE! Zaenkrat sem se vse popravil, tudi tisto, cesar servisi ne znajo/nocejo. Pa se ena stvar: ste prepričani da naši tunerji VSI delajo sami mape? Znajo kaj popravit in prilagodit po zelji? In to francoza...99posto avtov na nasem trgu je cipano na povsem enak nacin kot moj. Tuner ima dela od 15 do 45min. To je vse. Na valarje gre vsak stoti avto...
Glede onega da "ne vem če dela"...vem da dela, ne vem pa kako bo čip vplival na dpf (in adblu), saj sem pri svoji voznjo (90 posto mesto) stalno na meji zamašitve in sem moral dpf že enkrat sneti in oprati. Če bo čip povzročil preveč saj (to vidim na diagnostiki, skozi cev ne pride NIČ), bom dal nazaj original mapo.