Itak, pa popoldne po šihtu pred večerjo ga menjaš brez posebnega orodja.rabljeni motorji pa so po potrebi na voljo za smesen denar.
Pa ti rabljeni so vsi tam do 60k km, pa olje menjano na 10k km. Novi v bistvu.
Itak, pa popoldne po šihtu pred večerjo ga menjaš brez posebnega orodja.rabljeni motorji pa so po potrebi na voljo za smesen denar.
Jaz sem nehal brati pri tem:Itak, pa popoldne po šihtu pred večerjo ga menjaš brez posebnega orodja.
Pa ti rabljeni so vsi tam do 60k km, pa olje menjano na 10k km. Novi v bistvu.
To je tipično ''opravičevanje'' stvari, za katere se podzavestno zavedaš, da so neumnosti. Potem pa kao saj si nekak to želim. Loool.Morda podzavestno želim da zaruži...
Ni panike, sem napisal zgoraj, njegov čas in denar in morebitni problemi. Samo farba naj se ne (in nas), da ve kaj dela. Pa opravičuje z neumnostmi.Pa ok....on to dela za svoje veselje....ne za tvojo jezo
jaz vidim bolj problem, da se potem tak avto prodaja, in naslednji kupec , ki ze tak nima denarja, se še 2x nategne. (pusti one scene, da on tega tak ne bo prodajal in podobno blef fore)Ja pa sej je to naredil na svojem avtu, nekateri pa skačete kot, da bi šlo za vaš avto