Khm ... Vedno korak pred vsemi?Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Pravzaprav je sramota, da nas ameri peljejo scat. Evropa je bila (vedno) na področju avtomobilizma korak pred vsemi. Očitno so evropski proizvajalci vozil zaspali na lovorikah in so izpustili odlično priložnost vpeljave nove tehnologije e pogona iz rok. Tako samo še mencajo za drugimi, predvsem tistimi na zahodu preko luže.
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Očitno so evropski proizvajalci vozil zaspali na lovorikah in so izpustili odlično priložnost vpeljave nove tehnologije e pogona iz rok.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bolj je ironija, kolk je raja prismuknjna in pripravljna potem to kupit, ne glede na eure.
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Pravzaprav je sramota, da nas ameri peljejo scat. Evropa je bila (vedno) na področju avtomobilizma korak pred vsemi. Očitno so evropski proizvajalci vozil zaspali na lovorikah in so izpustili odlično priložnost vpeljave nove tehnologije e pogona iz rok. Tako samo še mencajo za drugimi, predvsem tistimi na zahodu preko luže.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Očitno so evropski proizvajalci vozil zaspali na lovorikah in so izpustili odlično priložnost vpeljave nove tehnologije e pogona iz rok.
Niso zaspali,ampak jih namenoma ne delajo in prodajajo!
Zakaj ne obstaja npr.Polo EV...ali pa Fiesta EV? Ker je to tehnično nemogoče...ali ker VW in Ford še nimata interesa tega prodajat,čeprav - ironija - je v istem trenutku enako velik Zoe najbolj prodajan EV avto v tem razredu v Evropi!?
In mimogrede:se mi zdi,da je bilo za Ampero-e naročil na Norveškem še več kot govorijo...sem zasledil v nekem članku,da so govorili o "five digits number" naročil...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Pri GM-u so res čudaki ali pa sem jaz čuden, ker ne razumem.
Najprej se umaknejo s Chevroletom, potem prodajo Opel, zdaj nimajo svoje znamke, preko katere bi prodajali v Evropi, AmperoE mislijo prodajati z licencami preko PSA-ja, pa še to v, očitno, sramotnih številkah, po tem, ko nas narajcajo z vsemi priznanji.
Kot da bi se radi zamerili folku.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
EU avtomobilska industrija me vse bolj spominja na Nokio.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
VW nima Polota EV (ima pa sicer Golfa in Up!a), ampak ima pa sodobno platformo, na kateri bo lahko ven vrgel 20 in več modelov ...
Meni se zdi VWjeva pot boljša. Enako velja za MB, pa še par proizvajalcev.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
VW nima Polota EV (ima pa sicer Golfa in Up!a), ampak ima pa sodobno platformo, na kateri bo lahko ven vrgel 20 in več modelov ...
Meni se zdi VWjeva pot boljša. Enako velja za MB, pa še par proizvajalcev.
Evo,o tem govorimo...tukaj je poanta! Tudi če se nam zdi Zoe zastarel,ga lahko kupiš takoj zdaj,danes grem lahko v salon in ga odpeljem!
Pri VW je pa zgodba v slogu "ima sodobno platformo, na kateri bo lahko ven vrgel"...ampak to se bo zgodilo kdaj? 2021? 2025?
Če se VW hvali,da vse kar naredi Tesla,oni lahko naredijo boljše,naj za začetek v dokaz naredijo kaj boljšega od Renaulta...