Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A se zajeb.vaš al ti to resno? Avto za 5500 €, ki je BREZ KLIME IN SERVO VOLANA; OBENEM PA SAMO 1X AIRBAG!
Živ nateg na račun recesije in naivnih slovencev!!
![]()
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ja pri nas pa v znak dobre volje dodajo (reklamne) tepihe gratis![]()
pa čeprav si dal za avto 15k€+![]()
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
ABS, servo + 1x aribag pa je res minimum kar bi moral danes avto imet. Pa pri tak malem avtomobilu kot je Aveo bi se za ABS pogledal skozi prste.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
česa je v sloveniji več, avtomobilov? ali kupcev?
kdo potem izbira če se določen avtomobil proda![]()
seveda pa imaš kupce ki kupijo nov avtomobil samo zaradi značke in zaradi sosedov, opreme (el. stekla, klima,...) pa nima.
ker je ne rabi![]()
zato pa takoj ugotoviš kateri avtomobil je uvožen in kateri slovenski![]()
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ali pa en, je kupil SUV za 50k€ pa avtoradio nima niti možnosti predvajanja MP3![]()
Citat:
Heider v super limuzini ni bil varen pri 140+++ km/h tko da nevem kaj se tolk napihuješ s to varnostjoPr 70km/h kukr so omejitve po mestu že ni smrtno nevaren (v smislu da ga maš za do joba pa nazai ...pač avtoček k ga ni škoda) Za po mestu pa na ših je čist ql tale avto za nekoga z manj potrebami in predvsem manj $$$......ok moja 10let stara jajca so dost redno vzdrževana pa ne jebejo......ampak če dobr premislm bi meu raj tega aveota pa mir 6let z šravfanjem kukr pa da mi moj začne crkvat!![]()
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Heider v super limuzini ni bil varen pri 140+++ km/h tko da nevem kaj se tolk napihuješ s to varnostjoPr 70km/h kukr so omejitve po mestu že ni smrtno nevaren (v smislu da ga maš za do joba pa nazai ...pač avtoček k ga ni škoda) Za po mestu pa na ših je čist ql tale avto za nekoga z manj potrebami in predvsem manj $$$......ok moja 10let stara jajca so dost redno vzdrževana pa ne jebejo......ampak če dobr premislm bi meu raj tega aveota pa mir 6let z šravfanjem kukr pa da mi moj začne crkvat!![]()
Od kje ti ideja da je šlo samo 140km/h![]()
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Heider v super limuzini ni bil varen pri 140 +++ km/h tko da nevem