Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A se zajeb.vaš al ti to resno? Avto za 5500 €, ki je BREZ KLIME IN SERVO VOLANA; OBENEM PA SAMO 1X AIRBAG!
Živ nateg na račun recesije in naivnih slovencev!!
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ja pri nas pa v znak dobre volje dodajo (reklamne) tepihe gratis
pa čeprav si dal za avto 15k€+
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
ABS, servo + 1x aribag pa je res minimum kar bi moral danes avto imet. Pa pri tak malem avtomobilu kot je Aveo bi se za ABS pogledal skozi prste.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
česa je v sloveniji več, avtomobilov? ali kupcev?
kdo potem izbira če se določen avtomobil proda
seveda pa imaš kupce ki kupijo nov avtomobil samo zaradi značke in zaradi sosedov, opreme (el. stekla, klima,...) pa nima.
ker je ne rabi
zato pa takoj ugotoviš kateri avtomobil je uvožen in kateri slovenski
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ali pa en, je kupil SUV za 50k€ pa avtoradio nima niti možnosti predvajanja MP3
Citat:
Heider v super limuzini ni bil varen pri 140+++ km/h tko da nevem kaj se tolk napihuješ s to varnostjoPr 70km/h kukr so omejitve po mestu že ni smrtno nevaren (v smislu da ga maš za do joba pa nazai ...pač avtoček k ga ni škoda) Za po mestu pa na ših je čist ql tale avto za nekoga z manj potrebami in predvsem manj $$$......ok moja 10let stara jajca so dost redno vzdrževana pa ne jebejo......ampak če dobr premislm bi meu raj tega aveota pa mir 6let z šravfanjem kukr pa da mi moj začne crkvat!
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Heider v super limuzini ni bil varen pri 140+++ km/h tko da nevem kaj se tolk napihuješ s to varnostjoPr 70km/h kukr so omejitve po mestu že ni smrtno nevaren (v smislu da ga maš za do joba pa nazai ...pač avtoček k ga ni škoda) Za po mestu pa na ših je čist ql tale avto za nekoga z manj potrebami in predvsem manj $$$......ok moja 10let stara jajca so dost redno vzdrževana pa ne jebejo......ampak če dobr premislm bi meu raj tega aveota pa mir 6let z šravfanjem kukr pa da mi moj začne crkvat!
Od kje ti ideja da je šlo samo 140km/h
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Heider v super limuzini ni bil varen pri 140 +++ km/h tko da nevem