Čestitke zimski službi

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Kjer sem se jaz vozil v službo, so bile ceste očiščene in posipane. Pretočnost prometa normalna. 5*
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Pretočnost prometa normalna. 5*
cheer.gif

To nima veze samo z zimsko službo,ampak pomeni tudi da je manj nasposobnih voznikov šlo z avtom v službo.
grin1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Mene še nikoli niso razočaral.

Razen enkrat na Rakitni k je voznik pluga klicu policijo namesto da bi nas spustu naprej.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Tudi jaz sem bil pozitivno presenečen danes zjutraj, glede na to, kakšno je bilo še stanje včeraj ob 23h.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na sreco od 23ih do zjutraj ni zapadlo prav veliko novega snega... Pri nas je plug prvic v letosnji sezoni zapeljal sele danes ponoci ... V petek ni bilo niz spluzeno... samo zvozeno... Vceraj pa tudi cel dan nic pluzeno...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tam, kjer sem se vozil jaz, je bilo tudi spluženo v nulo. Lepo je videti, da jih napovedan sneg ne preseneti. Je pa sneg res zelo moker, sem odmetal ob cesti naplužen sneg, pa je bilo kar dosti dela.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Tudi pri nas je bilo OK, boljše kot lani, čeprav se nikoli nisem pritoževal. Čeprav pločnike okrog hiše očistim sam, sem opazil, da so letos koncesije za čiščenje pločnikov podelili izvajalcem z malo večjo sposobnostjo logičnega razmišljanja kot lani. Lani sem namreč očistil pločnik, potem je prišel en s tistim malim bagrom in "do konca očistil" tako, da je bil pločnik neprehoden.
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ob pol enih zjutraj je nehalo snežiti in od takrat so poslal vse na cesto in ker ni prometa so lahko tudi vse popucali.

Mene zimska služba še ni razočarala

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.119
6.948
113
pri taščici
tako kot je danes letelo po stajerki v lj, se ne spomnim kdaj je nazadnje.
Kamionov nic skoraj,avtov pol manj, prehitevalni je sel kdaj pa kdaj tudi preko 130, vozni okoli 100. Na kratko smo zmanjsali v zadobrovi zaradi "sanjacev" . Se vidi da so ponoci lahko popucal ko je nehalo snezit in ni bilo prometa. Zasluzijo si nekaj ur pocitka, v sredo pa baje znova.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
pri nas jih je pa presenetlo spet. dokaj pomembna cesta ob 7 zvečer torej 3 ure po sneženo še brez sledi pluga ali soli. na cesti pa 10cm :D

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tako kot je danes letelo po stajerki v lj, se ne spomnim kdaj je nazadnje.
Kamionov nic skoraj,avtov pol manj, prehitevalni je sel kdaj pa kdaj tudi preko 130, vozni okoli 100. Na kratko smo zmanjsali v zadobrovi zaradi "sanjacev" . Se vidi da so ponoci lahko popucal ko je nehalo snezit in ni bilo prometa. Zasluzijo si nekaj ur pocitka, v sredo pa baje znova.

Se strinjam glede Zadobrove danes (in AC nasploh) - mi nekak ni bilo nič jasno, da je naenkrat Golovec pred mano.
tongue-1.gif

Sicer je res, da je zimska imela "srečo", da je že ob 1:00 nehalo snežiti in da začuda
grims-1.gif
od 1:00 pa do 5:00 ni bilo prometa - kruto je, da se iz tega (predvsem DARS) nič ne naučijo.

Ne razumem jih zakaj ob močnejšem sneženju pravočasno ne "prepovejo" promet (zakonsko osnovo imajo) - poženejo pluge in potem spustijo naprej - bi bilo bistveno manj zastojev.
Opažam namreč, da čakajo, da v "dolini" (tj. npr. od Ljubljane do Vrhnike) zapade tistih "merodajnih" 10 cm - in potem se čudijo, da na vrhniškem klancu že vse stoji (ker ga je na vrhu med tem namreč že 25 cm). Krivi so pa vozniki, ki niso primerno opremljeni
stupid-1.gif
.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.498
122
63
10cm ni pogoj za ciscenje, saj je odvisno od kategorizacije cest. prva dva razreda sta 10cm, ostali pa 15cm. Cajt ko naj bi bilo spluzeno je 5-22h, se pravi cez noc jim niti ni treba delati, potegnejo ob 4h pa je
smile-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Hehe, pri nas tudi. Ob 19.00. ko smo šli iz šihta je bilo, spluženo, sam ga je hitro nazaj nametalo. Ampak nobenih težav, ker tle folk kr zna vozit.
Tiste, ki pa cincajo, pa mal izsiliš (enga "soseda" smo, ker je pač mameten na letnih). Naj se matra.

Je razlika ali na deželi ali v LJ. V mestu je sranje za parkirat, večje št. spuščenih in v iber šrokih koes na avti, posledično jeba na snegu,.... Tle so golfi, pa yimmiji, pa kaki terenci,... pa tut mamce v 206 kr šibajo na polno. Če je preveč snega, pa ne gre na cesto.

Pa itak, je beden, da plužijo, potem se vsaka budala spravi na cesto, upajoč, da bo za plugom vozil, ker pa ni tako, se 20 vozi po snegu.

Pa še ena nevšečnost dones na cesti/parkingu. Zyebal sem lopato
frown-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pri nas so začel plužit okrog 2. ure zjutraj in so dobro opravil svoje delo. So bila pa vsa parkirišča v naselju še zasuta s snegom, tko da je večina šla z avtobusom na šiht, ker je blo tud prometa ful malo napram ostalim dnem.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ja, čestitke, sedaj se nam pa voda nabira po cestišču, ker nima kam odtekat. :p