Jajcanje je bilo pred pol ure na Primorski AC od Unca do Vrhnike.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
€map
Ne razuimem da se greš jajcat NM-Metlika naprej proti Karlovcu. ali celo višnja gora vinica.
Lepo avtocesta, tempomat na 100-130 in lepo prekruzaš do morja.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Torej proti dalmaciji, da se ziher ogneš gneče.... LJ- VINICA - in naprej? Štartal bom itak še ponoči... Važno mi je samo, da ne stojim na meji v par km koloni...ali pa 15km/h po avtocesti (zato bolj zgoden štart, pa tudi da bo otrok še spal).
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Torej proti dalmaciji, da se ziher ogneš gneče.... LJ- VINICA - in naprej? Štartal bom itak še ponoči... Važno mi je samo, da ne stojim na meji v par km koloni...ali pa 15km/h po avtocesti (zato bolj zgoden štart, pa tudi da bo otrok še spal).
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ce startas ob 5h iz Lj. bos v Zadru pred 10h garant z dobrim postankom vmes.
Kaj pa žena doma ostane? Nisi napisal a še furaš c3, daj preverit če je v klimi še kaj plina da se mala nebo kuhala na vročini.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ob 4:00 vstanem, kava in direkt na cesto, tamala bo lepo spala še do 8:00, vroče oz. močnega sonca ne bo... Grem pa to soboto.