Cerkev - kaj je pri maši ok in kaj ni

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ne več dolgo
ne-ne-1.gif
Nemčija ima že sedaj problem z pomankanjem vernikov. (narod ni več tak fuk*en to je
prvo kot prvo, drugo kot drugo pa je to da je tempo lajfa taki, da komaj čakas da se je doma v miru ulegneš, kako
nedeljo "zategneš" do kosila
, kamoli da bi se ti dalo k maši it, pa še denar tam pustit po vrhu)

In isto bo kmalu pri nas, čeprav se to že kaže, bo pa prišlo do pravega izraza ko bom jih jaz štel 60 takrat mi pa
to več nebo v tako veselje kot mi je zdaj (čeprav bom še vedno pripravljen streljat na kakega župnika)
13.gif

Kje pa ti živiš? V nedeljo se zgodaj vstane in postavi v vrsto pred lokalnim nakupovalnim centrom, ki se odpre že o 9:00.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ne več dolgo
ne-ne-1.gif
Nemčija ima že sedaj problem z pomankanjem vernikov. (narod ni več tak fuk*en to je

prvo kot prvo, drugo kot drugo pa je to da je tempo lajfa taki, da komaj čakas da se je doma v miru ulegneš, kako

nedeljo "zategneš" do kosila
, kamoli da bi se ti dalo k maši it, pa še denar tam pustit po vrhu)

In isto bo kmalu pri nas, čeprav se to že kaže, bo pa prišlo do pravega izraza ko bom jih jaz štel 60 takrat mi pa

to več nebo v tako veselje kot mi je zdaj (čeprav bom še vedno pripravljen streljat na kakega župnika)

13.gif

Kje pa ti živiš? V nedeljo se zgodaj vstane in postavi v vrsto pred lokalnim nakupovalnim centrom, ki se odpre že o 9:00.

Dobra!
hysterical-1.gif

lol!

yeah right!!
bonk.gif

V nedeljo sem ko vampir, spim od teme, pol grem na šport, pol pa v kino, ob 23 že spim spet
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

(hinvski pa zato, ker ga njegovo ponižno uklanjanje ne moti, da ne bi hkrati pljuval po tem, čemur se je sam prostovoljno uklonil).

Čemu sem se uklonil?
bonk.gif

Kaj pa morem če ne krščujejo več v reki kot je to počel Janez Krstnik ampak v cerkvi.

Zame krst sam po sebi nima popolnoma nobene zveze z RKC.

Ne da se mi pa zdaj na dolgo in široko razlagat zakaj.

Hvala BOGU, da ne! :)ukinjen smajli, ki maha s kadilom:).

Ker ne veš niti tega, da ti za krst ni treba riniti v cerkev (krsti lahko vsak, ki je tudi sam krščen.press).

Verjamem pa, da je vsak izgovor dober, zakaj si lezel tja...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Ne kuL v cerkvi je edino to, da mores skozej stat, in da te vsi gledajo in opravljajo.

Pol pa še dnar pobirajo, a ne?
hysterical-1.gif

Ja, saj te nihče ne sili, da hodiš k maši. Še vedno mi ni jasno, kako imate nekateri na tem forumu in prej na suxu tako strahotne probleme s cerkvijo...cerkev stoji kako 400 metrov zračne linije proč (pa še malo bližje kot meni je bs-u
evil.gif
), pa z rkc nimam čisto nobenih problemov. Nikdar me še ni kak duhovnik ustavil na cesti in nastavljal dlani ali pa me vlekel za roko k maši...sama si šla tja, kajne?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
jst grem v cerkev ravno enkrat na leto, ko je pač maša za bakico...nisem ne krščena (tenks mami
smile-1.gif
) niti ne verjamem v te scene...mi gre pa včasih precej na živce, ko začne župnik neki pamet solit, kako bomo vsi, ki ne živimo tko, kot on pravi, šli v pekel pa ne vem kaj še...bullshit...tut tam se je že zgodil, da je začel župnik naštevat poimensko, kdo je kok dal za cerkev...še bolj mi živc poči, ko tistim, ki so pri maši začne morit glede tistih, ki ne hodjo na maše ampak grejo raje u gostilno. Me sam še bolj odvrne s tem...

Ja, kot sem že napisal, če ne maraš 'soljenja pameti', pa ne prestopi njihovih vrat. V tej državi ni predpisa, da je obvezno hoditi k maši. Sami lezete tja, potem pa jokcate po forumu. Prav vam je!
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jezus je živel - dokazano. Imel je familijo - dokazano.
Bil je faca dečko, imel je kar dobre nauke za tisti čas. Ena boljših osebnosti, velik revolucionar in vizionar.

Žalostno je le to, da neka mafijska združba izrablja njegovo dobro ime za vsemogoče stvari, s katerimi Jezus ni imel nobene veze.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
hysterical-1.gif

Torej je zelo vprašljivo tudi, da so obstajali Grki, Egipčani, Mezopotamci ...?

O tem obstajajo dokazi veliki par 100m (piramide, balzamirane mumije)....

Kaj pa je od jezusa ostalo?

Grki so tudi meli svojo mitologijo in verovanja, pa seveda nič od tega (ares, zeus) ni obstajalo,
zakaj bi pol jezus? In recimo alah za kristjane ne obstaja, zakaj bi pol obstajal jezus?
ker vas je največ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Jezus je živel - dokazano. Imel je familijo - dokazano.

Bil je faca dečko, imel je kar dobre nauke za tisti čas. Ena boljših osebnosti, velik revolucionar in vizionar.

Žalostno je le to, da neka mafijska združba izrablja njegovo dobro ime za vsemogoče stvari, s katerimi Jezus ni imel nobene veze.

Zadnji stavek je pogojno ok, ostalo je bullshit!

Obstajajo kake slike jezusa? Zapisi? Hočem zapise stare 2008 let ++.

Pred tem pa ni blo boga al kaj? On je to kr naenkrat postal ali kako?

Je bil razpis pa se je prijavil in edini ustrezal bogu?

cmon' guys...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kje sem pa omenil kakega boga?
bonk.gif

Jaz govorim o osebi (človeku) z imenom Jezus. O njemu so dokazi, naj ti jih kdo drug našteje.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zraven hiše smo našli votlino. V njej je pa v hebrejščini pisalo: MalcomaX za pepčka 07, Jezus