Kot že mnogokrat izjavljeno z moje strani. Virus je zgolj izgovor za vzpostavljanje novega svetovnega reda in načina življenja.Na koncu bo korona problem samo zaradi “nas” in ne kot sam virus
Kot že mnogokrat izjavljeno z moje strani. Virus je zgolj izgovor za vzpostavljanje novega svetovnega reda in načina življenja.Na koncu bo korona problem samo zaradi “nas” in ne kot sam virus
No z vsem dolznim spostovanjem kolega, corona je tezko postala problem zaradi ljudi, ki so se drzali (jebenih) ukrepov...Na koncu bo korona problem samo zaradi “nas” in ne kot sam virus
Cudno da ni njen rak dobo raka..Je zadnjič kolegica od žene na FB zapisala, da je njena kolegica par dni po cepljenju od cepljenja dobila raka na dojki.
Nasi "strokovnjaki" pa spet pametnejsi kot celi svet. Se vidi kdo jim je sef. Zato pa imamo stanje taksno kot je
Vso sreco in cimmanj zapletov cepljenim z AZ.
To so nekako podatki, ki bi jih rabili da se lahko sploh reno pogovarjamo o stranskih učinkih cepiva.
Na stranske učinke se počaka malo več kot 1 dan, da se potem lahko reče, da je to vse od posledic cepiva.Glede na zadnji citat 0,00000218 %
Če vprašaš stroko, bodo rekli da bi te žejalo in glava bolela tudi, če ne bi bil cepljen. Ker je luna pač v takem položajo, da jih danes kar precej žeja in glava boli.Hmm - sledeča situacija - sem “odpovedal” prejšnji četrtek AZ pik, ker sem bil v tujini. V sredo naj pokličem ali in kdaj spet na vrsti.
Danes cel dan utrujen, glavobol in splošno slabo počutje, tudi žeja me. Zdaj me pa zanima ali so to že stranski učinki morebitnega cepljenja ali kaj bi lahko bilo?!?
Kot zanimivost naj povem, da sem ob odnašanju 20 praznih piksn pira, ki sva jih s svakom uničila včeraj, začutil čuden pritisk v nogi - a je možno, da se mi že pred cepljenjem dela strdek ali je to le slučaj?
17 mio so jih v enem dnevu cepli praviš?Na stranske učinke se počaka malo več kot 1 dan, da se potem lahko reče, da je to vse od posledic cepiva.
Lahko citiraš, kje sem to napisal?17 mio so jih v enem dnevu cepli praviš?