Kot da nimamo nekega pametne koordinatorja, da bi tole malo selo od 2mio skoordiniral?
Alo ej, ne ti Jelkota žalit
Kot da nimamo nekega pametne koordinatorja, da bi tole malo selo od 2mio skoordiniral?
Danes je osebna zdravnica klicala mojo mamo (74 let - brez pridruženih bolezni), če se želi cepit in to že zdaj marca enkrat.
Ne, to pa ne ve. Tud ni spraševala.Je morda povedala s katerim cepivom?
ZD Kranj. Pa nima nobenih vez.Očitno odvisno od regije/ZDja. Kar je spet narobe, na nacionalni ravni bi se moralo vse prej pocepit, ne pa na nekih mikrolokacijah prej.
Ne, to pa ne ve. Tud ni spraševala.
Še marsikaj drugega so mi zrihtal. Danes recimo dozo rituximaba.jest5 tebi že zdravnik zrihtal?
Držim pesti, da prideš čimprej na vrsto...in to s phajzerjemŠe marsikaj drugega so mi zrihtal. Danes recimo dozo rituximaba.
Pa verjemi mi, da nočeš tekmovati z mano kdo kaj prej dobi.
Tomažič je kupil diplomo v Banja Luki ?Tomažič: Po prebolelem covidu-19 imunost krajša kot po cepljenju
Če posameznik preboli covid-19 z blagim oziroma zmernim potekom, imunost traja okoli tri do šest mesecev, pri hujšem poteku pa pol leta in več, pravi infektolog Janez Tomažič. A kaže, da cepljenje zagotavlja še daljšo imunost.www.rtvslo.si
To je fake news, v UK vodijo študijo cca. 3500 medicinskega osebja, ki je koronco prebolelo pa se do zdaj ni še noben ponovno zbolel za njo. Za nekatere je to že 1 leto.
Če je tebi prezahtevno razumeti kaj piše, to še ne pomeni, da je fejk.Tomažič je kupil diplomo v Banja Luki ?
Mogoče je pa to dobra novica? Mogoče bodo zaradi tega prej šli?zanimivo kako se ne levi ne desni breg ne pritozujeta, da bodo poslanci in svetniki preskocil kronicne bolnike pri cepljenju. Proklete prasice, nimam drugih besed.
Tomažič je kupil diplomo v Banja Luki ?
Po španski gripi še malo dlje.
Researchers find long-lived immunity to 1918 pandemic virus
www.cidrap.umn.edu
Podobno so ugotovili pri prebivalcih Hongkonga po Sarsu 1.
Poleg tega (iz ust ljudi, ki delajo z njim), ne samo da res obvlada, tudi kot človek je na mestu (so tudi medicinci, ki so višje v hierarhiji, in se tega žal ne more reči).Tomažič je eden večjih strokovnjakov v naših krajih. Jaz ne bi bil tako suveren pri kritiki.