Covid-19 Cepiva

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Tvoje gibanje izza volana je bolj slabo gibanje.
Bogi revček si. Sej si 3x čipiran, boš pa ja brez straha hodil okoli. Samo zgleda so ti enkrat dali čip brez baterij, pa si fasal korono. :valjamse:
Jaz se uspešno skrivam v kleti in ko mi občasno uspe ulovit signal interneta, pogledam na Alter, če je slučajno CLIO15 fasal korono. :aplauz:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in CLIO15

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
Tvoje gibanje izza volana je bolj slabo gibanje.
Bogi revček si. Sej si 3x čipiran, boš pa ja brez straha hodil okoli. Samo zgleda so ti enkrat dali čip brez baterij, pa si fasal korono. :valjamse:
Jaz se uspešno skrivam v kleti in ko mi občasno uspe ulovit signal interneta, pogledam na Alter, če je slučajno CLIO15 fasal korono. :aplauz:
Kaj pa ti veš kaj jaz delam!
To so samo tvoje blodnje.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
No, dej zdej malo resnosti pokaži, pa poišči še raziskavo o long gripa :aplauz: kot protiutež tvojemu članku na Siolu. Sej si svetovljan, si jo sigurno že bral.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Seveda boš lepil fake news, smo že navajeni. Fantek je umrl zaradi NEZDRAVLJENE PLJUČNICE, ne zaradi cepljenja.

Razen če cepljenje po novem povzroča tudi to.
Ceplenje omenjaš ti, jaz sem napisal, da je verjetno bila kriva vročina oz klimatske spremembe.
Sicer pa, če napišejo, da je padel po štengah je to zate sveta in edina resnica. :bonk:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Saj ne, da je članek vse povzel, ti ga pa kot običajno posral. In ko se ti dokaže laži in zavajanja, kot običajno stisneš rep med nožice in se začneš izgovarjati. Nič novega.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Seveda, dokaz je argentinski žurnal in to je sveta resnica, tako kot slovenski, ko je pisal, da je Rainer Fuellmich pobasal milijone. :bonk:
Zaradi takih kot si ti, smo tam kjer smo.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
:valjamse:
Dejstvo je, da pravega vzroka ne boš ne ti in ne jaz nikoli izvedel, ker mogoče nebi bilo prijetno za agendo.
Do takrat pa lahko članke iz Lady limaš. :aplauz:
In verjameš vanje. :valjamse:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
FDA rejects Columbia / Harvard booster studies over data size - They said the studies "were too small".
Yet, the FDA authorized the Pfizer study with even a SMALLER test group.

Same Reporter, Seven Days Apart
img.jpg

OCT 28 2022

NOV 4 2022

Ampak študija z 8 mišmi je šla skozi :valjamse:.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Če so res umrli zaradi cepiva pomeni, da v življenju poznaš samo 25 ljudi glede na tvojo prilepljeno raziskavo. Verjetno jih ne, in si ravnokar ovrgel raziskavo.
------

Jaz od par sto ljudi nisem slišal za nobenega. Par jih je dobilo visoko vročino večer po cepljenju, en je pa dobil simptome covida po cepljeju, je bil en teden na bolovanju. V bolnišnici ni pristal nihče, umrl ni nihče.

-----

Zaradi covida pa jih poznam ogromno, kateri so končali v bolnici (na respiratorju sicer nihče). Sicer zaradi zgodnjih variant pred cepljenjem. Sedaj zaradi omikrona ne poznam nobenega, kateri bi imel huje kot gripo.

Moj dober znanec, 3x cepljen s Pfizerjem, je bil danes diagnosticiran s plazmacitom. Mogoce je nakljucje, mogoce pa tudi ne.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: javr in jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Pred dvemi leti in pol se niti gumba v dvigalu ni bilo pametno dotaknit, v nedeljo je po nekaj tisoc ljudi prijelo isti svincnik in obkrožilo zagovornico obveznega cepljenja.

• Všeč mi je
Reactions: Robert