Tega ne vem
Bom uporabil tvoje besede iz tvojega prejšnjega odgovora. Idiot.
Tega ne vem
Če so idioti ti, ki vsako smrt označijo kot posledica cepljenja, kaj so potem tisti, ki prav vsako smrt v 28 dnehpo okužbi označijo za kovidno smrt, in ne dopuščajo še kak drug vzrok?Tega ne vem, vem pa, da se mnogi obnašajo kot da prej ni bilo nenadnih smrti zaradi težav s srcem itd. Kar se mene tiče je to ves point mojega pisanja in to zgolj zato, ker nekateri idioti kot je nemenabijat zdaj prav vsako smrt direktno ali pa indirektno označijo kot posledico cepljenja in to brez da bo dopuščali še kakršenkoli drug vzrok za to. Ja, lahko je nekdo dol padel zaradi cepiva ampak možnosti so pa tudi, da vzrok tiči kje drugje. In to je nekaj, česar antivaxx idioti ne priznavajo niti pod razno.
Tega ne vem, vem pa, da se mnogi obnašajo kot da prej ni bilo nenadnih smrti zaradi težav s srcem itd. Kar se mene tiče je to ves point mojega pisanja in to zgolj zato, ker nekateri idioti kot je nemenabijat zdaj prav vsako smrt direktno ali pa indirektno označijo kot posledico cepljenja in to brez da bo dopuščali še kakršenkoli drug vzrok za to.
Enako idioti.Če so idioti ti, ki vsako smrt označijo kot posledica cepljenja, kaj so potem tisti, ki prav vsako smrt v 28 dnehpo okužbi označijo za kovidno smrt, in ne dopuščajo še kak drug vzrok?
In ki potem te številke izrabljajo za zaostrovanje ukrepov, kršenje človekovih pravic, ustave.... ki v veliki meri vplivajo na naše življenje - za razliko od tistih antovaxerskih for, ki ne vplivajo na nas popolnoma nič ?????
Približno poznam tvojo pozicijo in te posledično tudi ne dajem med antivaxx idiote.Nisem pro, niti anti za cepljenje. Sicer nisem skočil na prvi mogoči vlak, ko je cepljenje postalo "na voljo".
Res je, se popolnoma strinjam. Tako kot ga serjejo antivaxx idioti, ga serjejo tudi vladajoči s svojimi idiotizmi, saj je bilo to že večkrat izpostavljeno. Še vedno pa to ne upraviči pisanja, da je vsaka dandanašnja nenadna smrt posledica cepljenja brez dopuščanja možnosti, da je vzrok za smrt dejansko kaj drugega.Kar pa ti opisuješ, bi popolnoma enako lahko povzel za vse smrti z in zaradi kovida. Retorika je popolnoma ista. Npr. nenadoma in nepričakovano nas je zapustil dragi "dedek/babica/kdorkoli" v 92 letu starosti. 50 let je bolehal za sladkorno, 10 z rakom, zadnje 5 let smo ga pa na dializo vozili. Vse je zdržal, kovid ga je pa dotolkel. Ja in ne. Težko je v takih primerih dati enostaven odgovor. Pa naj si bo cepljenje ali prebolevanje kovida.
Idiot. Ti si dežurni tukaj za limanje primerov za katere nimaš blage veze, če so od cepljenja. Srčni zastoj je pa že pred korono pobral lepo število ljudi, predvsem moških. Cepljenček mi pa reci v faco, če upaš.Za dogajanje glede zdravstvenih stvari pred korono in cepivi ste pooblašceni vsi cepljenčki. Točno veste, da so že prej dol cepal. Zdaj imate priliko vse te silne primere skupej zbrat. Si boš lahko sam odgovoril. Lahko odpreš novo temo prej-potem in tja limaš posamezne primere.
Bebec, tega ta hip nihče ne ve in samo ti imaš jajca limat te primere sem gor.Sej ne ve. ampak misli pa, da ve.
Aha, zdej bi pa rad hinavsko relativiziral zadevo, češ da so vsi enaki.Enako idioti.
P.s. tudi antivaxx "fore" imajo svoj vpliv.
Ergo, cepiva don't do $hit.
Razlago o statistiki in tvojih problemih glede dojemanja le te(ter manipulacij antivax narative) pa ne bom znova ponavljal, ker sem že takrat dovolj napisal
Cepljenček v faco.Idiot. Ti si dežurni tukaj za limanje primerov za katere nimaš blage veze, če so od cepljenja. Srčni zastoj je pa že pred korono pobral lepo število ljudi, predvsem moških. Cepljenček mi pa reci v faco, če upaš.
V živo dečko, v živo, vem da ne upaš. Srčni zastoj pa lohk doživiš praktično vedno in nenadno. Če pa cepivo zvišuje tveganje, pa ne veš ne ti ne jaz. Nabijaš linke pa ti.Cepljenček v faco.
Pred korono so po medijih pisali, da ne posteljat postelje, ker lahko doživiš srčni zastoj? Resno?
Ali da ni priporočljivo kidati snega ?Cepljenček v faco.
Pred korono so po medijih pisali, da ne posteljat postelje, ker lahko doživiš srčni zastoj? Resno?
Cepali so moški v srednjih letih pri kidanju snega že leta pred cepljenjem proti covidu. Sam nabijalko pa ti in vajini somožganski trusti zdaj vsako tako smrt avtomatsko pripisujete cepljenju. Pač enoumje.Ali da ni priporočljivo kidati snega ?
Nič hinavsko, tako to pač je in ja, dejansko je takšno delovanje enako debilno.Aha, zdej bi pa rad hinavsko relativiziral zadevo, češ da so vsi enaki.
Res je, en antivaxx idiot tu na forumu ala nemenabijat in pa Logarjeva, Beovičeva itd. seveda nimajo enakega vpliva kar pa še ne pomeni, da antivaxx idioti s svojimi idiotizmi ne vplivajo na nič ali pa da je to njihovo prosuciranje neskončnih idiotizmov zanemarljivo.Ampak niti slučajno nekdo za šankom, ali nekdo tu na forumu če hočeš, nimata nimata enakega vpliva na sprejem ukrepov, kot pa npr Logarjeva, Beovičeva ali Poklukar..., ki so si spomnili tako uradno štetje..
Kolk vas je lepo gledat, ko se prižigate kot šibice.Cepali so moški v srednjih letih pri kidanju snega že leta pred cepljenjem proti covidu. Sam nabijalko pa ti in vajini somožganski trusti zdaj vsako tako smrt avtomatsko pripisujete cepljenju. Pač enoumje.