Covid-19 Cepiva

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
To pa ni najboljša reklama za cepivo

Če prav razumem je otrok cepljen, vendar ga ogroža necepljen oče. Cepljena oseba je torej ogrožena!?

Čeprav je v Quebecu proti covidu-19 cepljenih več kot 90 odstotkov odraslih, so v provinci v zadnjih tednih zabeležili strmo naraščanje števila primerov in hospitalizacij zaradi omikrona. Da bi zajezili nov val, je Quebec 30. decembra napovedal vnovično uvedbo nekaterih omejitev, med drugim policijsko uro, ki se začne ob 22. uri, in prepoved zasebnih zbiranj. Francosko govoreča provinca bo v prihodnjih tednih uvedla tudi nov zdravstveni davek za necepljene osebe, že zdaj pa jim je prepovedala vstop v nenujne trgovine.
Očitno slabo razumeš reklamiranje. Cepi se in boš videl otroke. Ne cepi se in boš ostal sam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
ce pogledamo podatke v DSOjih za cca. zadnja dva meseca, je smrtnost zaradi covida glede na potrjene okuzbe priblizno 15%

pa so tam najbrz prakticno vsi cepljeni tudi z buster dozo
Menim, da to potemtakem potrjuje navedbe o učinkovitosti cepiv kar se tiče težjega poteka bolezni in smrti. Pišem po spominu ampak če se ne motim, naj bi bila zaščita (pri Pfizerju recimo) pred smrtjo okoli 70% ali 75+% in teh 15% mrtvih od vseh okuženih torej pade v tiste procente, kjer ti cepivo vseeno ne pomaga. Zakaj ne pomaga je pa že druga stvar (pridružene bolezni, imunokompriminiranost, ...).

• Haha
Reactions: nemenabijat

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
vsaj 90% zascita

1642085354519.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
sj, treba je to umestit v starosne skupine
Definitivno.
ti pises, da ce v DSOjih ne bi bili cepljeni bi zarad covida umrlo 90% oskrbovancev
Kje sem pa to kao napisal? Daj mi prosim citiraj tist post ali del posta zaradi katerega si prišel do tega zaključka.

Da Pfizer nudi 70% zascito pred smrtjo se pa nisem slisal
Združujejo % možnosti za težji potek in smrt, mislim, da res ni bilo nikjer izpostavljeno zgolj smrt ampak je bila načeloma povsod pridružena težjemu poteku oziroma smatrana kot najlabše izhodišče težjega poteka. Sem zdaj še malo pog00glal za nazaj in študije kažejo na cca.80% zaščito pred težjim potekom (torej tudi smrtjo) pri delta sevu ter zgolj okoli 50% zaščito pred okužbo (za Pfizer cepivo).

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Kje sem pa to kao napisal? Daj mi prosim citiraj tist post ali del posta zaradi katerega si prišel do tega zaključka.
"Pišem po spominu ampak če se ne motim, naj bi bila zaščita (pri Pfizerju recimo) pred smrtjo okoli 70% ali 75+% in teh 15% mrtvih od vseh okuženih torej pade v tiste procente, kjer ti cepivo vseeno ne pomaga. "

15% cepivo ne pomaga,
bere se kot da ostale le cepivo sciti pred smrtjo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
Ja to pa sem napisal ampak povzetek tega pa ni bilo mišljeno sporočilo, da bi brez cepljenja umrlo 90% DSOjevcev kot si napisal ti. Bi bil pa v primeru necepljenja % smrti definitivno višji od 15%.

P.s. Kako se pa kaj bere (torej dojema) je pa zelo odvisno od vsakega posameznika.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Uporabna stran. Vnesete batch cepiva, katerim ste bili cepljeni in izveste koliko stranskih ucinkov je zabelezenih iz tega batcha:

According to data reported in VAERS, reproduced here, adverse events triggered by Pfizer batches have varied widely.
5% of the batches appear to have produced 90% of the adverse reactions
Some Pfizer batches are associated with 30 x the number of deaths and disabilities compared to other batche

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: corsol in darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
Koliko je zabeleženih javljenih domnevnih stranskih učinkov ali koliko je zabeleženih potrjenih stranskih učinkov? Se mi zdi to kar pomembna podrobnost...

Aja pa ali morda veš, če obstaja kakšna podobna stran za beleženje bolj ali manj resnih (domnevnih in/ali potrjenih) posledic preživetega covida, ki se dotaknejo ljudi vseh starosti? Da se še to malo primerja s (domnevnimi in/ali potrjenimi) stranskimi učinki cepiv.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Pyzda si glup. Ja, jo je na virusih. Termin masovna psihoza je pa skoval en tip konec lanskega leta, skovanko je takrat prvič uporabil. Od takrat jo Malone ponavlja kot papiga, čeprav ta definicija ni niti približno sprejeta in potrjena v stroki dotičnega tipa.

Tako da se Malone nič kaj dosti ne spozna na to temo, ker znanosti na to temo še NI. Štekaj zdaj, ali ti bo treba še bolj počasi napisat?
Iz cigave riti si potegnil to laz?

Earlier seminal academic works regarding mass formation upon which Professor Desmet has based his theory include the following

“I don’t see how people could claim that ‘mass-formation’ doesn’t exist or has never been scientifically studied. The term just refers – it goes without saying – to the process of the formation of a mass or a crowd. Mass formation has been studied for over 200 years, beginning with such scholars as Gustave Le Bon, Freud, McDougal, Canetti, Hannah Arendt, etc. In the twentieth century, psychologists such as Ash and Sheriff have studied mass formation experimentally.

Some of these scholars did explicitly use the term mass-formation, others didn’t. But what they studied was basically the same: the way in which individual’s mental states is influenced by their tendency to conform to group thinking. I myself have over 100 publications on Web of Science, a large part of them focusing on how individuals’ personality structures is influenced by their relationships with other people. Once you understand the basic mechanisms through which individual’s personality is in the grip of the opinion of other people, you understand the elementary mechanisms at work in this enormous psychological process that is happening when a mass emerges in a society.

In my upcoming book:
The psychology of totalitarianism, I analyze and describe the way in which the psychological process of mass formation got stronger and stronger throughout the last two centuries and eventually leads to totalitarian thinking and in the end also to the emergence of totalitarian states.”

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Vsak kramar svojo robo hvali

ali c je več in bolje kot p po njegovo

bio sam jednom u fordovom salonu, gledao neke nihove aute i pitam prodavača dal da kupim forda ili japanca.
tip me prozvao budalom što uopće pitam gluposti, pa forda!!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Lep dokaz, da ne veš niti, o čem pišeš. Mass formation in mass formation psychology kot termina lepo obstajata že nekaj časa in se na tem veliko dela, sociološko v smislu družbenega vpogleda, in psihološko, iz vidika posameznika. Mass formation PSYCHOSIS pa kot termin nima za začetek nobenega smisla. Če prvi pojem govori o psihologiji nastanka črede in črednega nagona, drugi implicira psihozo črednega nagona, karkoli naj bi to že bilo.

BTW, že spet si citiral velecenjenega bleferja Malona, ki na veliko naklada o strašni literaturi na to temo, potem pa skoraj ničesar ne našteje (mass formation PSYCHOSIS). Samo knjigo Desmeta obljublja. Spotoma pa svoj intervju z Roganom proglasi za najpomembnejši intervju vseh časov. :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

Naslednjič vsaj malo tistega, o čemer blefiraš in bluziš, preberi, da se ne boš konstantno smešil, ker kredibilnosti že davno več nimaš.