To pa ni najboljša reklama za cepivo
Če prav razumem je otrok cepljen, vendar ga ogroža necepljen oče. Cepljena oseba je torej ogrožena!?
Zakaj po tvojem ne bi bilo to možno?
To pa ni najboljša reklama za cepivo
Če prav razumem je otrok cepljen, vendar ga ogroža necepljen oče. Cepljena oseba je torej ogrožena!?
Očitno slabo razumeš reklamiranje. Cepi se in boš videl otroke. Ne cepi se in boš ostal sam.To pa ni najboljša reklama za cepivo
V Kanadi necepljen oče začasno izgubil pravico do obiska otroka | 24ur.com
Oče iz Quebeca, ki zaradi nasprotovanja zdravstvenim ukrepom ni cepljen proti covidu-19, je začasno izgubil pravico do obiskovanja svojega 12-letnega otroka. Sodnik je podal odločitev, da njegovi obiski v trenutnih epidemioloških razmerah ne bi bili v otrokovo največjo korist.www.24ur.com
Čeprav je v Quebecu proti covidu-19 cepljenih več kot 90 odstotkov odraslih, so v provinci v zadnjih tednih zabeležili strmo naraščanje števila primerov in hospitalizacij zaradi omikrona. Da bi zajezili nov val, je Quebec 30. decembra napovedal vnovično uvedbo nekaterih omejitev, med drugim policijsko uro, ki se začne ob 22. uri, in prepoved zasebnih zbiranj. Francosko govoreča provinca bo v prihodnjih tednih uvedla tudi nov zdravstveni davek za necepljene osebe, že zdaj pa jim je prepovedala vstop v nenujne trgovine.
To je zato ker so samo 2x ali 3x, namesto da bi bili 4x.ce pogledamo podatke v DSOjih za cca. zadnja dva meseca, je smrtnost zaradi covida glede na potrjene okuzbe priblizno 15%
pa so tam najbrz prakticno vsi cepljeni tudi z buster dozo
Menim, da to potemtakem potrjuje navedbe o učinkovitosti cepiv kar se tiče težjega poteka bolezni in smrti. Pišem po spominu ampak če se ne motim, naj bi bila zaščita (pri Pfizerju recimo) pred smrtjo okoli 70% ali 75+% in teh 15% mrtvih od vseh okuženih torej pade v tiste procente, kjer ti cepivo vseeno ne pomaga. Zakaj ne pomaga je pa že druga stvar (pridružene bolezni, imunokompriminiranost, ...).ce pogledamo podatke v DSOjih za cca. zadnja dva meseca, je smrtnost zaradi covida glede na potrjene okuzbe priblizno 15%
pa so tam najbrz prakticno vsi cepljeni tudi z buster dozo
Ja seveda. Povsem logično, da je pri DSOjevcih umrljivost večja kot pri splošni populaciji.med ostalo populacijo je ta odstotek tam nekje 0.5%
super ucinkovito cepivo uporabljajo
Definitivno.sj, treba je to umestit v starosne skupine
Kje sem pa to kao napisal? Daj mi prosim citiraj tist post ali del posta zaradi katerega si prišel do tega zaključka.ti pises, da ce v DSOjih ne bi bili cepljeni bi zarad covida umrlo 90% oskrbovancev
Združujejo % možnosti za težji potek in smrt, mislim, da res ni bilo nikjer izpostavljeno zgolj smrt ampak je bila načeloma povsod pridružena težjemu poteku oziroma smatrana kot najlabše izhodišče težjega poteka. Sem zdaj še malo pog00glal za nazaj in študije kažejo na cca.80% zaščito pred težjim potekom (torej tudi smrtjo) pri delta sevu ter zgolj okoli 50% zaščito pred okužbo (za Pfizer cepivo).Da Pfizer nudi 70% zascito pred smrtjo se pa nisem slisal
Ja, ene študije kažejo tudi na 90%. Možno, da tvoj članek povzema qatarsko študijo, ki je prišla do takšnega rezultata ampak ni bila peer reviewed ter posledično ni priporočljivo, da se jo uporablja za neke resne smernice.vsaj 90% zascita
"Pišem po spominu ampak če se ne motim, naj bi bila zaščita (pri Pfizerju recimo) pred smrtjo okoli 70% ali 75+% in teh 15% mrtvih od vseh okuženih torej pade v tiste procente, kjer ti cepivo vseeno ne pomaga. "Kje sem pa to kao napisal? Daj mi prosim citiraj tist post ali del posta zaradi katerega si prišel do tega zaključka.
Objavljeno
According to data reported in VAERS, reproduced here, adverse events triggered by Pfizer batches have varied widely.
5% of the batches appear to have produced 90% of the adverse reactions
Some Pfizer batches are associated with 30 x the number of deaths and disabilities compared to other batche
Iz cigave riti si potegnil to laz?Pyzda si glup. Ja, jo je na virusih. Termin masovna psihoza je pa skoval en tip konec lanskega leta, skovanko je takrat prvič uporabil. Od takrat jo Malone ponavlja kot papiga, čeprav ta definicija ni niti približno sprejeta in potrjena v stroki dotičnega tipa.
Tako da se Malone nič kaj dosti ne spozna na to temo, ker znanosti na to temo še NI. Štekaj zdaj, ali ti bo treba še bolj počasi napisat?
Uporabna stran.Uporabna stran. Vnesete batch cepiva, katerim ste bili cepljeni in izveste koliko stranskih ucinkov je zabelezenih iz tega batcha:
bio sam jednom u fordovom salonu, gledao neke nihove aute i pitam prodavača dal da kupim forda ili japanca.
tip me prozvao budalom što uopće pitam gluposti, pa forda!!