Covid-19 Cepiva

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Po cepljenju proti covidu-19 mogoča manjša zamuda pri menstruaciji

Preden se novi brane oglasi:
nihče ni nikomur pogojeval dostopa do skoraj vsej storitev, opravljanja službe, dopustovanja, smučanja itd. z jemanjem kontracepcijskih tablet.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Tretja je zadnja, častna !
Aja, ni (Izrael press)

Šef Moderne: Najesen ćemo vjerojatno trebati četvrtu dozu cjepiva

Medtem v UK
Britanske vlasti: Booster štiti starije od teške bolesti, ne treba četvrta doza

Kaj pravi imunolog
‘Naš imunološki sustav ima sposobnost pamćenja. Čemu onda booster? Mislim da to dugoročno nema smisla‘

--------
Eden vodilnih znanstvenikov pri razvijanju cepiva AstraZenece, direktor oxfordske skupine za cepiva in šef britanskega odbora za cepljenje Andrew Pollard je v pogovoru za Telegraph opozoril, da poživitveni odmerki kmalu ne bodo imeli več smisla. »Ne moremo cepiti planeta vsakih štiri ali šest mesecev. To ni vzdržno, niti se ne bo moglo financirati.«

Vs
--------

Pick one, vse to je StRoKa(TM)

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Napredek pri foia tožbi proti FDA, kjer so hoteli dokumente Pfizer študije objavljati po koščkih naslednjih 76 let

INSTEAD OF FDA’S REQUESTED 500 PAGES PER MONTH, COURT ORDERS FDA TO PRODUCE PFIZER COVID-19 DATA AT RATE OF 55,000 PAGES PER MONTH!
(110 krat hitreje)

• Všeč mi je
Reactions: javr in jendomen

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Ne bo več treba zavihati rokava. Odprtina za cepljenje. :)
cepljenje odprtina.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Lahko prosim obrazložiš kakšno vezo ima aspiracija s tem, da je zaradi pogostosti cepljenja smiselno narediti luknjo (kao za cepljenje) v rokavu 15cm nižje od klasičnega cepilnega mesta, da lahko potem vse to skupaj zapakiraš v neko smiselno celoto in ne zgolj iščeš izgovorov za obrambo nove zgrešene šale? Hvala.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
LoL, se mi je kar zdelo, da ne bo šlo. Pa čisto tako mimogrede - YT filmček me ne zanima, prosim sem tebe za tvojo razlago in ne za obrazložitev povezave med aspiracijo in cepljenjem temveč za obrazložitev zakaj bi za aspiracijo potreboval luknjo v rokavu, ki je sicer zaradi pogostega cepljenja kao namenjena za cepljenje ampak je locirana cca.15cm nižje od mesta za cepljenje in te debate 100% še ni bilo nikjer.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Sliko srajce z luknje v rokavu sem jaz objavil v best of temi...
Catch je v tem, da gre cepivo v delta mišico, ne v žilo.
Sliko srajce si ti res objavil v tisti drugi temi kot premnoge druge povsem nesmiselne šale ampak v tej jo pa zagovarjaš z omembo aspiracije kot da je zaradi tega ta luknja v rokavu za pogosto cepljenje nižje od dejanskega mesta cepljenja a povezave med aspiracijo ter luknjo namenjeno cepljenju pa ni prav nobene.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Prvi vaci naci v Avstriji pozitiven (2*c + 1* booster)

Poglej priponko 51803
Daj mi prosim povej kaj je smisel tega, da delaš znova in znova budalo iz sebe ter lepiš te že milijonkrat prežvečene antivaxxerske nesmisle? To, da te cepljenje ne zaščiti pred okužbo je namreč jasno že zelo dolgo časa ampak nekateri se pa še vedno obnašate kot da je to nekaj novega in prodajate to kot enega glavnih argumentov za promocijo nesmiselnosti cepljenja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
C v pct izpostavljam (in siljenje z njim).
Trde buče težko dojemajo zadnji dve leti.
Ni tako videti glede na to, da izpostavljaš zgolj število cepljenj in okužbo kljub vsem tem cepljenjem. Z drugim stavkom se pa povsem strinjam, res težko dojemate.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
BERLIN, Jan 7 (Reuters) - The northern German maritime state of Bremen has the country's highest COVID-19 vaccination rate by far, but it has become the hardest-hit by the rapid spread of the Omicron variant, reporting the highest infection rate of any region in Germany.

Reuters gre v anti-vaxxer klub :evil: .

Težko leto čaka vaci nacije, narativa se jim razpada pred očmi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
BERLIN, Jan 7 (Reuters) - The northern German maritime state of Bremen has the country's highest COVID-19 vaccination rate by far, but it has become the hardest-hit by the rapid spread of the Omicron variant, reporting the highest infection rate of any region in Germany.

Reuters gre v anti-vaxxer klub :evil: .

Težko leto čaka vaci nacije, narativa se jim razpada pred očmi.

Ti si moraš resno razčistit oz. pravilno definirat pojem antivaxxer. Si pa res že v prejšnjem postu lepo napisal - trde buče težko dojemajo tako da ti je zaradi tega priznanja posledično pol že oproščenega :evil:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
... To, da te cepljenje ne zaščiti pred okužbo je namreč jasno že zelo dolgo časa ampak nekateri se pa še vedno obnašate kot da je to nekaj novega in prodajate to kot enega glavnih argumentov za promocijo nesmiselnosti cepljenja.
Kdo pa še vedno prodaja cepljenje otrok zato, da virusa ne bodo prenesli k babicam in dedkom ????

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen