Saj se ni treba z mano ukvarjat, samo vedi, da se na zadevo lahko gleda iz različnih zornih kotov.Mirsade s tabo in tvojo zgrešeno logiko se ne mislim ukvarjat.
Saj se ni treba z mano ukvarjat, samo vedi, da se na zadevo lahko gleda iz različnih zornih kotov.Mirsade s tabo in tvojo zgrešeno logiko se ne mislim ukvarjat.
Itaq ne on ne andy ne bereta, ampak se sam osredotocta na en fakt, ki je brez konteksta. No, zdej mi je jasno kako je mazda zrla 4.5.Pa si dejansko prebral kar si nalimal?
Ja, zalaufana na trajektu....Itaq ne on ne andy ne bereta, ampak se sam osredotocta na en fakt, ki je brez konteksta. No, zdej mi je jasno kako je mazda zrla 4.5.
daj se sam zbannaj, pliiis, ker si odvraten ko triper s temi čivki od Jon-aNew Brunswick cardiologist Dr. Sohrab Lutchmedial that was triple jabbed and displayed hatred and threats of physical violence against the unjabbed on social media dies suddenly and unexpectedly shortly after third jab!
Fuj,Podpiram avstrijske ukrepe, da se anticepilce zaklene, dokler ne pridejo k pameti.
več je v bolnici necepljenih starostnikov, torej antivaksarofFuj,
cepljeni starostniki bodo se vedno harali naokol, prenasali virus in zasedali postelje po bolnicah
zdravi 25 letniki bodo pa doma zaklenjeni
Vsaj necepljenih, ki jih je v bolnicah 10x toliko, ne bodo spravljali tja.Fuj,
cepljeni starostniki bodo se vedno harali naokol, prenasali virus in zasedali postelje po bolnicah
zdravi 25 letniki bodo pa doma zaklenjeni
10x vec?Vsaj necepljenih, ki jih je v bolnicah 10x toliko, ne bodo spravljali tja.
aha, zato morajo mladi se drugo leto bit zaprtiveč je v bolnici necepljenih starostnikov, torej antivaksarof
ne, bolano je, ko se ljudje nočejo cepit, to je bolanoaha, zato morajo mladi se drugo leto bit zaprti
bolano
Lahko kak link? Ker jaz sem, v nasprotju z enoumniki, vedno odprt za dodatne info.
Hvala.
in zakaj se nocejo?ne, bolano je, ko se ljudje nočejo cepit, to je bolano
Saj je že p4pe dal link.Ne bom zdaj samo zate iskal linkov, vem pa da je tako, ker spremljam fuzbal in Aguera. Plus ze leta 2017 je omedlel v Argentini.
v 44. tednu so v Sloveniji hospitalizirali 177 cepljenih in 339 necepljenih.Pa 5x več, da bom bolj natančen.