Lažeš!!!Hahaha, kako si sproti izmišljujete stvari. Lažnivec zino. Obup je res zyebana stvar. Sem povedal, da ko vem s kom imam opravka z imenom in priimkom, potem tudi jaz izpostavim ime.
Ste pa cepljenčki res že obupani.
Lažeš!!!Hahaha, kako si sproti izmišljujete stvari. Lažnivec zino. Obup je res zyebana stvar. Sem povedal, da ko vem s kom imam opravka z imenom in priimkom, potem tudi jaz izpostavim ime.
Ste pa cepljenčki res že obupani.
Lahko kak link? Ker jaz sem, v nasprotju z enoumniki, vedno odprt za dodatne info.Tu sem te cakal. Odkrivate toplo vodo, kjer je ni. Pa studirate jebene zadeve, ki jih sploh ni. Aguero je mel ze v mladosti identicne tezave, ki so se zdaj znova pojavile. Ampak krivo bo cepivo, kak pa.
Preberi še enkrat zakaj sem nalepil ta gif.Gre za to, da sem opazil pri nekaterih uporabnikih na tej tabli, da imajo zelo čuden smisel za humor ali sarkazem.
You know, v stilu "saj samo 1 od milijon mulcev crkne" ali kazanje gif-ov simuliranja na fuzbalski tekmi ko se pogovarjamo o tem, da je fuzbaler skoraj izgubil življenje.
Meni to pač ni okusno, žal. Če bi bil Aguero recimo tvoj foter/sin, bi še vedno limal ta gif ob taki debati? Dvomim.
Ne skrbi, sem dobro prebral.Preberi še enkrat zakaj sem nalepil ta gif.
Res je, možnosti je cel kup. In zato nekako ni na mestu, da se ob takšnih neljubih dogodkih posredno ali pa neposredno s prstom kaže oz. namiguje na cepivo, ki je zgolj ena od možnosti za težave.Seveda je možno.
Ampak možnosti je več kot ena. Samo nekateri trdonje tukaj gor (na obeh straneh) tega nikakor ne poštekajo.
OK, sedaj vemo da je imel podobne težave že v mladosti, v začetku leta je prebolel covid , kasneje pa je bil še cepljen proti covidu. Tako da slab primer za kazanje s prstom na cepivo.Seveda je možno.
Ampak možnosti je več kot ena. Samo nekateri trdonje tukaj gor (na obeh straneh) tega nikakor ne poštekajo.
Torej lahko izpostavim dobre stvari cepiv, ne smem pa se spraševati o tem če je slučajno pri cepivih kakšen problem (pa čeprav jasno in glasno napišem da seveda obstaja možnost tudi za kaj drugega)?Res je, možnosti je cel kup. In zato nekako ni na mestu, da se ob takšnih neljubih dogodkih posredno ali pa neposredno s prstom kaže oz. namiguje na cepivo, ki je zgolj ena od možnosti za težave.
Bi še enkrat prebral kaj sem sploh napisal?OK, sedaj vemo da je imel podobne težave že v mladosti, v začetku leta je prebolel covid , kasneje pa je bil še cepljen proti covidu. Tako da slab primer za kazanje s prstom na cepivo.
Če je tole res tvoj povzetek razumevanja mojega zapisa potem si falil, nisem želel tega povedati niti se s tem ne strinjam. Poleg tega pa ni problem v tvojih postih ampak v pisanju drugih, bolj nagnjenih izključno v eno smer.Torej lahko izpostavim dobre stvari cepiv, ne smem pa se spraševati o tem če je slučajno pri cepivih kakšen problem (pa čeprav jasno in glasno napišem da seveda obstaja možnost tudi za kaj drugega)?
Got it.
Bi še enkrat prebral kaj sem sploh napisal?
Sem napisal da je možno da je kaj drugega? Sem. Torej kaj bluziš tukaj?
Lahko, v imenu ozaveščanja ljudi, tudi tebe prosim za kak link da je imel Aguero take probleme v mladosti? Meni se namreč zdi čudno da bi igralec s problemi na srcu naredil medicinskega pri klubu pri katerem so na podlagi tega testa investirali v njega 100+ mio funtov.
Hvala.
Seveda jih je kar nekaj.Ni vezano na konkretni primer, a športnikov, ki se se med tekmovanjem zgrudili po tleh, je kar nekaj. Po tvojih besedah sodeč, se ne bi smeli.
Bral članek na netu.Kje najdes številke zgrudenih nogometašev?
AgueroBi še enkrat prebral kaj sem sploh napisal?
Sem napisal da je možno da je kaj drugega? Sem. Torej kaj bluziš tukaj?
Lahko, v imenu ozaveščanja ljudi, tudi tebe prosim za kak link da je imel Aguero take probleme v mladosti? Meni se namreč zdi čudno da bi igralec s problemi na srcu naredil medicinskega pri klubu pri katerem so na podlagi tega testa investirali v njega 100+ mio funtov.
Hvala.
Torej lahko izpostavim dobre stvari cepiv, ne smem pa se spraševati o tem če je slučajno pri cepivih kakšen problem (pa čeprav jasno in glasno napišem da seveda obstaja možnost tudi za kaj drugega)?
Got it.
Ali pa se letos to obeša na veliki zvon, pred tem se pa niSamo v zadnjem letu so opažanja da so številke hudo narasle. Naključje? Vsekakor možno.
To bi bil kvečjemu dober primer za kazanje s prstom na cepivo.OK, sedaj vemo da je imel podobne težave že v mladosti, v začetku leta je prebolel covid , kasneje pa je bil še cepljen proti covidu. Tako da slab primer za kazanje s prstom na cepivo.