Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Gre za to, da sem opazil pri nekaterih uporabnikih na tej tabli, da imajo zelo čuden smisel za humor ali sarkazem.

You know, v stilu "saj samo 1 od milijon mulcev crkne" ali kazanje gif-ov simuliranja na fuzbalski tekmi ko se pogovarjamo o tem, da je fuzbaler skoraj izgubil življenje.
Meni to pač ni okusno, žal. Če bi bil Aguero recimo tvoj foter/sin, bi še vedno limal ta gif ob taki debati? Dvomim.
Preberi še enkrat zakaj sem nalepil ta gif.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Seveda je možno.
Ampak možnosti je več kot ena. Samo nekateri trdonje tukaj gor (na obeh straneh) tega nikakor ne poštekajo.
Res je, možnosti je cel kup. In zato nekako ni na mestu, da se ob takšnih neljubih dogodkih posredno ali pa neposredno s prstom kaže oz. namiguje na cepivo, ki je zgolj ena od možnosti za težave.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.959
2.634
113
Seveda je možno.
Ampak možnosti je več kot ena. Samo nekateri trdonje tukaj gor (na obeh straneh) tega nikakor ne poštekajo.
OK, sedaj vemo da je imel podobne težave že v mladosti, v začetku leta je prebolel covid , kasneje pa je bil še cepljen proti covidu. Tako da slab primer za kazanje s prstom na cepivo.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Res je, možnosti je cel kup. In zato nekako ni na mestu, da se ob takšnih neljubih dogodkih posredno ali pa neposredno s prstom kaže oz. namiguje na cepivo, ki je zgolj ena od možnosti za težave.
Torej lahko izpostavim dobre stvari cepiv, ne smem pa se spraševati o tem če je slučajno pri cepivih kakšen problem (pa čeprav jasno in glasno napišem da seveda obstaja možnost tudi za kaj drugega)?
Got it.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
OK, sedaj vemo da je imel podobne težave že v mladosti, v začetku leta je prebolel covid , kasneje pa je bil še cepljen proti covidu. Tako da slab primer za kazanje s prstom na cepivo.
Bi še enkrat prebral kaj sem sploh napisal?
Sem napisal da je možno da je kaj drugega? Sem. Torej kaj bluziš tukaj?

Lahko, v imenu ozaveščanja ljudi, tudi tebe prosim za kak link da je imel Aguero take probleme v mladosti? Meni se namreč zdi čudno da bi igralec s problemi na srcu naredil medicinskega pri klubu pri katerem so na podlagi tega testa investirali v njega 100+ mio funtov.

Hvala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Torej lahko izpostavim dobre stvari cepiv, ne smem pa se spraševati o tem če je slučajno pri cepivih kakšen problem (pa čeprav jasno in glasno napišem da seveda obstaja možnost tudi za kaj drugega)?
Got it.
Če je tole res tvoj povzetek razumevanja mojega zapisa potem si falil, nisem želel tega povedati niti se s tem ne strinjam. Poleg tega pa ni problem v tvojih postih ampak v pisanju drugih, bolj nagnjenih izključno v eno smer.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.347
2.429
113

Lahko, v imenu ozaveščanja ljudi, tudi tebe prosim za kak link da je imel Aguero take probleme v mladosti? Meni se namreč zdi čudno da bi igralec s problemi na srcu naredil medicinskega pri klubu pri katerem so na podlagi tega testa investirali v njega 100+ mio funtov.

Hvala.

Ni vezano na konkretni primer, a športnikov, ki se se med tekmovanjem zgrudili po tleh, je kar nekaj. Po tvojih besedah sodeč, se ne bi smeli.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Ni vezano na konkretni primer, a športnikov, ki se se med tekmovanjem zgrudili po tleh, je kar nekaj. Po tvojih besedah sodeč, se ne bi smeli.
Seveda jih je kar nekaj.
Samo v zadnjem letu so opažanja da so številke hudo narasle. Naključje? Vsekakor možno.

Ampak mene vseeno zadeva zanima, ker vseeno sem rad informiran o takih zadevah, ne pa da 100% verjamem farmacevtskim barabam, ki imajo na grbi milijardne tožbe zaradi povzročanja problemov in smrti, ki so nastale zaradi zavajanja in laži.

Ampak sodeč po nekaterih uporabnikih tukaj gor, so se razni Fajzerji in Moderne zdaj pa res spremenili in so 100% pošteni, ter delajo zgolj za dobrobit človeštva. :)

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR

Hvala.
Aguero

• Všeč mi je
Reactions: Matey

damirj

Guru
9. maj 2012
5.347
2.429
113
Got it.

Če je kdorkoli, ki je trdil, da problemov ni, naj se javi. Verjtno ga ne bo nobenega, ne tukaj, ne drugje. Kar se pa izpostavlja je dejstvo, da benefit cepiv močno prevaga probleme.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri nekaj milijardah doz cepiva, ki se jih je porabilo, je čisto normalno, da je nekaj tisoč težjih stranskih učinkov cepljenja in žal tudi nekaj sto smrti. Proti nekaj milijonom smrti zaradi kovida, je to zanemarljiva številka.
Podpiram avstrijske ukrepe, da se anticepilce zaklene, dokler ne pridejo k pameti.

• Všeč mi je
Reactions: zino in sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
A ni nobeden včeraj gledal dokumentarca kako je bilo pri španski gripi ? Sprva so umirali starejši potem pa vse mlajši.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.552
-3.695
113
To bi bil kvečjemu dober primer za kazanje s prstom na cepivo.
Je uspešno premagal težave v mladosti, (če je res), premagal kovid, cepivo ga je pa dotolklo.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.959
2.634
113
Mirsade s tabo in tvojo zgrešeno logiko se ne mislim ukvarjat.