Covid-19 Cepiva

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Hm, cepivo nudi večletno zaščito. Mogoče ne ravno doživljenjsko. Zakaj hodite danes po 3. dozo potem? Aja, november je, ni več junij.

Pojma nimajo !

"Vemo, da lažejo. Oni vedo, da lažejo. Oni vedo, da mi vemo, da lažejo. Mi vemo, da oni vedo, da mi vemo, da lažejo. Pa še vedno lažejo."

javr

Guru
6. dec 2011
1.934
1.149
113
19. jul 2007
2.897
1.609
113
Si uspel prebrati? Tvoje mnenje?

Dam se enkrat link na British Medical Journal:

Sem prebral :).

Ta posel je zahteven in rabiš čas in usposobljene ljudi (privatni sektor zna zelo varčevati pri obeh).

Zelo verjetno je dejansko prišlo do tega da se vsi protokoli niso upoštevali 100 % (ne bi bilo prvič, niti ni zadnjič).

Če pa pogledamo po detaljih, sem podčrtal, kaj se je meni zdelo zanimivo

speed may have come at the cost of data integrity and patient safety
Tukaj direktno povedo pri BMJ, da se ni delalo po protokolih, ne da so dokazno napačni podatki.

One photo, provided to The BMJ, showed needles discarded in a plastic biohazard bag instead of a sharps container box.

Tukaj se vidi, da so delali amaterji, to zagotovo ni direktno vplivalo na kvaliteto študije, se pa vedno pojavi vprašanje, če so taki amaterji, ali so bile vsaj ključne stvari izpeljane tako kot morajo (jaz v takšni primerih vedno pristopam tako: če še tega ne zna pravilno naredit, verjetno tudi ostalega ni - samo jaz sem za*eban, drugi so bolj pragmatični)

Another showed vaccine packaging materials with trial participants’ identification numbers written on them left out in the open,
potentially unblinding participants
Tukaj direktno povedo pri BMJ, da se ni delalo po protokolih, ne da so dokazno napačni podatki. Kakšno luč pa to meče na celotno sliko preberi zgoraj.

Early and inadvertent unblinding
may have occurred on a far wider scale.
Beri zgoraj.

drug assignment confirmation printouts were being left in participants’ charts, accessible to blinded personnel. As a
corrective action taken in September, two months into trial recruitment and with around 1000 participants already enrolled, quality assurance checklists were updated with instructions for staff to remove drug assignments from charts.
Tukaj do dobili plus, redko gredo zadeve absolutno gladko, tukaj se dela razlika med dobrimi in slabimi, ali popravljaš napake in delaš boljše ali ne. Correcting messures so ponavadi prva stvar, ki so je preveri ali ne.

ICON reminded Ventavia in a September 2020 email: “The expectation for this study is
that all queries are addressed within 24hrs.” ICON then highlighted over 100 outstanding queries older than three days in yellow.
Klasičen problem preobremenjeosti ljudi (šparanje). Spet, ni se delalo po protokolih, ne pa da so dokazno napačni podatki.

Če potegnem črto, zagotovo ni človek vesel da bere takšne stvari, bi pa v globalu to pripisal pač nivoju dela, ki bi moral biti ensotavno višji . Res zaskbljujoče bi bilo, če bi bilo to stvar načrtnega manipuliranja s podatki, ampak tega ni videti.
Verjetno so (bi morali) pri FDA pogledati ta set podatkov in ga primerjati s ostalimi in pogledati:
a) ali sami podatki iz Teksasa znatno odstopajo od ostalih centrov
b) ali bi se sklepi spremenili (razen n), če bi te podatke izločil

Kakšne tweete in "sklepe" niti nisem gledal, ker s tem pa res ne mislim izgubljati časa.

PS: upam, da sedaj razumeš, zakaj nekateri, ki imajo dolgoletne izkušnje s tem področjem niti ne gledajo odprtih (se pravi vsi podaki vidni) študij ivermectina iz Indije in Bangladeša, ampak romajo podatki direktno v koš (in pri tem niti ne trznejo s očesom).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
leva roka 6 tednov po 1.dozi pfizer še ni vredu.
Tretji-četrti dan ti rečejo: "normalna reakcija po cepljenju".
Osmi dan: "so pač zadeli z iglo v nek živec, bo že minilo, v 14 dneh ali malo kasneje".
Trideseti dan, ko je več kot dovolj dobro izpolnjen rok 14 dni ali malo kasneje, bi se naročil pri zdravniku: "ta teden je na dopustu, pokliči drug teden".
Teden kasneje: "ta teden je na bolniški, pokliči drug teden."
V vmesnem času: javljeno na JAZMP prvič: brez odgovora. Drugič: brez odgovora.
Javljeno na NIJZ: šablonski odgovor z navodilom kako javiti stranske učinke na JAZMP.
Ja, cepite se cepite se cepite se. Pa še svoje sončke peljite zraven v dokaz kako globoko verjamete v varnost in učinkovitost cepljenja in cepiv. Vam bodo globoko hvaležni. Vsako leto bolj. Ko boste pa zadeli enega od dobitkov na napačni loteriji, pa jebite se jebite se jebite se, oziroma "to ni od cepiva".
Link 1
Link 2
Kaj pa, če je to od igle in ne od cepiva?

javr

Guru
6. dec 2011
1.934
1.149
113
prej obratno; ne vem če lahko igla naredi toliko škode da se posledice čuti še 6 tednov po vbodu

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Sem prebral :).

Ta posel je zahteven in rabiš čas in usposobljene ljudi (privatni sektor zna zelo varčevati pri obeh).

Zelo verjetno je dejansko prišlo do tega da se vsi protokoli niso upoštevali 100 % (ne bi bilo prvič, niti ni zadnjič).

Če pa pogledamo po detaljih, sem podčrtal, kaj se je meni zdelo zanimivo

speed may have come at the cost of data integrity and patient safety
Tukaj direktno povedo pri BMJ, da se ni delalo po protokolih, ne da so dokazno napačni podatki.

One photo, provided to The BMJ, showed needles discarded in a plastic biohazard bag instead of a sharps container box.
Tukaj se vidi, da so delali amaterji, to zagotovo ni direktno vplivalo na kvaliteto študije, se pa vedno pojavi vprašanje, če so taki amaterji, ali so bile vsaj ključne stvari izpeljane tako kot morajo (jaz v takšni primerih vedno pristopam tako: če še tega ne zna pravilno naredit, verjetno tudi ostalega ni - samo jaz sem za*eban, drugi so bolj pragmatični)

Another showed vaccine packaging materials with trial participants’ identification numbers written on them left out in the open, potentially unblinding participants
Tukaj direktno povedo pri BMJ, da se ni delalo po protokolih, ne da so dokazno napačni podatki. Kakšno luč pa to meče na celotno sliko preberi zgoraj.

Early and inadvertent unblinding may have occurred on a far wider scale.
Beri zgoraj.

drug assignment confirmation printouts were being left in participants’ charts, accessible to blinded personnel. As a corrective action taken in September, two months into trial recruitment and with around 1000 participants already enrolled, quality assurance checklists were updated with instructions for staff to remove drug assignments from charts.
Tukaj do dobili plus, redko gredo zadeve absolutno gladko, tukaj se dela razlika med dobrimi in slabimi, ali popravljaš napake in delaš boljše ali ne. Correcting messures so ponavadi prva stvar, ki so je preveri ali ne.

ICON reminded Ventavia in a September 2020 email: “The expectation for this study is that all queries are addressed within 24hrs.” ICON then highlighted over 100 outstanding queries older than three days in yellow.
Klasičen problem preobremenjeosti ljudi (šparanje). Spet, ni se delalo po protokolih, ne pa da so dokazno napačni podatki.

Če potegnem črto, zagotovo ni človek vesel da bere takšne stvari, bi pa v globalu to pripisal pač nivoju dela, ki bi moral biti ensotavno višji . Res zaskbljujoče bi bilo, če bi bilo to stvar načrtnega manipuliranja s podatki, ampak tega ni videti.
Verjetno so (bi morali) pri FDA pogledati ta set podatkov in ga primerjati s ostalimi in pogledati:
a) ali sami podatki iz Teksasa znatno odstopajo od ostalih centrov
b) ali bi se sklepi spremenili (razen n), če bi te podatke izločil

Kakšne tweete in "sklepe" niti nisem gledal, ker s tem pa res ne mislim izgubljati časa.

PS: upam, da sedaj razumeš, zakaj nekateri, ki imajo dolgoletne izkušnje s tem področjem niti ne gledajo odprtih (se pravi vsi podaki vidni) študij ivermectina iz Indije in Bangladeša, ampak romajo podatki direktno v koš (in pri tem niti ne trznejo s očesom).
Hvala za mnenje, bi pa rekel, da si zelo prizanesljiv do napak, ki so se dogajale, ker pri napakah, ki so se dogajale pri RCTjih za Ivermectin, nisi bil tako prizanesljiv, niti niso bile WHO, FDA in ostali.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

Pfizer CEO Albert Bourla was arrested at his home in the affluent suburb of Scarsdale, New York Friday morning by the FBI and charged with multiple counts of fraud. Bourla is being held while he awaits a bail hearing. Federal agents are in the process of executing a search warrant at his home and at multiple other properties he owns across the country.

Albert Bourla faces fraud charges for his role in deceiving customers on the effectiveness of the COVID-19 “vaccine.” Pfizer is accused of falsifying data, and paying out large bribes. According to an FBI agent that spoke to the Conservative Beaver, Pfizer lied about the effectiveness of the vaccines, and mislead customers about the serious side effects the vaccines can produce. Pfizer is accused of paying off governments and the mainstream media to stay silent.

Izgleda, da je FBI manj prizanesljiv do Pfizerja kot je naš johan_blond.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113

Izgleda, da je FBI manj prizanesljiv do Pfizerja kot je naš johan_blond.
Spet lazes. A so uni sosedi spod zacel kej druzga k cike kadit?