Popolnoma dobro se ve, kaj bi bilo.Tole je lajanje v luno in vsiljevanje lastnega mišlenja.
Ne veš in nikoli ne boš vedel, kaj bi bilo, če bi bilo. Vse so ugibanja in so tako zanesljiva, kot če bi spraševal tvojega mačka. Lahko pa ponavljaš tvojo trditev v nedogled in prej ali slej začneš verjeti vanjo.
Clovek, 2 tedna ljudje skoraj iz stanovanja niso stopili. Ulice so bile prazne. Ven si sel lahko samo v stacuno ali pa po najkrajsi poti do zelenih povrsin. Otroska igrisca so bila zapecatena.Limaj kar hočeš, popolnega lockdowna ni bilo.
In kako bodo tisti, ki se ne morejo/ne smejo cepiti šli na avion, čez mejo, ob kaki zaostritvi tudi v trgovino, službo, čez občinske meje, in bogve kaj se še lahko spomnijo za tiste necepljene?Ampak enim pa res ni pomoči.....
Kaj pa tisti ki se res ne morejo/ ne smejo cepiti, na tiste pa res nisi pomisli kaj ????
Naj mi nekdo razloži, kako je lahko tak znalec in zanikovalec moderator tega podforuma. Resno. Zaradi mene naj moderira električarje, ampak tule gor je pa sramota, da ga tolerirate.Ti AndY1 trosiš take bedarije tu naokoli, da še sam sebi težko verjameš. Na praktično celotnem Covid podforumu.
Popolnega lockdowna niti približno ni bilo. Škoda ker ga nisi izkusil recimo tukaj v bližnji Italiji.
A res?Ti AndY1 trosiš take bedarije tu naokoli, da še sam sebi težko verjameš. Na praktično celotnem Covid podforumu.
Popolnega lockdowna niti približno ni bilo. Škoda ker ga nisi izkusil recimo tukaj v bližnji Italiji.
Clovek, 2 tedna ljudje skoraj iz stanovanja niso stopili. Ulice so bile prazne. Ven si sel lahko samo v stacuno ali pa po najkrajsi poti do zelenih povrsin.
Za razliko od vas, mi nikogar ne prisiljujemo, da se NE cepi.
Seveda smo ga. Ko z novimi okuzbami dosezemo vrh in te zacnejo padati, torej, da je odvod novih okuzb negativen, oz da je R0<1, kar pomeni, da vsak okuzeni okuzi manj kot eno novo osebo, pomeni, da je dosezena credna imunost.
Solidarnost je neka fama zadnjega stoletja. Sto ali več let nazaj nobeden ni vedel za solidarnost, so se moral prekleto potruditi, da so imeli kaj na mizo za postavit in je šlo bolj kot ne iz rok v usta, vsak se je brigal zase, da je preživel. Danes imamo polno rit vsega, vsega je v izobilju in se gremo neko fejkano solidarnost.
Se pravi, da smo bili spomladi že prekuženi.Nauci se vsaj gole osnove epidemiologije. Ce bi bila dosezena credna imunost:
1. Bi bil delez testiranih pozitven max 3%
Se pravi, da smo bili spomladi že prekuženi.
Ma boli mene za solidarnost. Mene je lajf na hard wej naučil, da se moram brigat zase in da v lajfu ni prostora za empatijo in kvazi solidarnost.