Kakšna pa bi bla umrljivost pri nas, če bi pustil vse pri miru in bi se šli gripa style pristop? Tko po tvoje, ker me res zanima kaj ti špila v glavi.Kje pa se postavi meja, koliko je "dovoljena" umrljivost? oz kdo jo bo.
Ker recimo gripa gre skozi, korona pa ne?
Ti kdo preprecuje, da se cepis? Cepi se, pa se ne bos okuzil.Vidiš tegale ti ne razumeš. Vsi ostali okoli tebe imamo pravico, da se od tebe ne nalezemo (tudi če vi prebolevate na izi) in posledično niti ne pridemo v situacijo, da bi se morali zdraviti z Ivermectimom.
Razumeš?
Ja, tista skupina, ki se ne morejo, ker se nočejo.
Nauci se brati. Cepil se je moj oce.Najprej smetimo po forumu o pfizerjevem cepivu, potem pa cel kraval da Abu Andy-ja peljemo na GR cepit cimprej.
Nauci se brati. Cepil se je moj oce.
Jao si dolgocasen s temi vzdevki.Abu Andy (oce od andy-ja). Le kako si ga dal cepit. Da izbrskamo par tvojih postov o Pfizerjevi aferi?
Razmišljam... Ali to ni egoistično tudi s strani tistih ki se ne morejo/ne smejo, da bi se morali vsi mi cepiti, da lahko oni "harajo" okoli po "zidancah", namesto da bi bolj pazili sami nase? Pa ne me narobe razumet, nisem egoist. Če se bom cepil, se bom itak zaradi drugih, ne zaradi sebe. Tako ali tako že cel življenje delam uslugo samo drugim in ja priznam, mi gre počas že mal na k.....Ampak enim pa res ni pomoči.....
Kaj pa tisti ki se res ne morejo/ ne smejo cepiti, na tiste pa res nisi pomisli kaj ????
In kaj bi bilo če bi vsi tako bolano egositično razmišljali kot ti?
Jao si dolgocasen s temi vzdevki.
Če mene sprašuješ, se bom zaradi tega, da ne okužim drugih, a ne. Al kaj ni blo razumljivo?jaz če se bom se bom zarad sebe...al kak si to mislil?
Za razliko od vas, mi nikogar ne prisiljujemo, da se NE cepi.Oce je dvignil roko? Za hudobni Pfizer?
Covid-19 - Covid 19 Navodila vlade
Ejga prjatu. Zdele študiram kaj te je tako iz tira vrgla ta prepoved sprehajanja v srbijo in nazaj...res ne vem kaj te tako muči. Lahko pa mi zaupaš :evil: endvatri zdaj al res ne znaš brati al si res tako trd ...www.alter.si
Covid-19 - Covid 19 Navodila vlade
Ejga prjatu. Zdele študiram kaj te je tako iz tira vrgla ta prepoved sprehajanja v srbijo in nazaj...res ne vem kaj te tako muči. Lahko pa mi zaupaš :evil: endvatri zdaj al res ne znaš brati al si res tako trd ...www.alter.si
Kdio pa je vse to, ki se ne more cepiti?Ampak enim pa res ni pomoči.....
Kaj pa tisti ki se res ne morejo/ ne smejo cepiti, na tiste pa res nisi pomisli kaj ????
In kaj bi bilo če bi vsi tako bolano egositično razmišljali kot ti?