Fauci in cepiva
V.a.x 99% effective
Sorry 95%
Sorry 90%
Sorry 85%
Sorry 80%
Sorry 75%
Sorry 70%
Sorry 65%
Sorry 60%
Sorry 55%
Sorry 50%
Sorry 45%
Sorry 40%
Sorry 35%
Sorry 30%
Sorry 25%
Sorry 20%
Sorry 15%
Sorry 10%
Sorry 5%
Actually less than 2%
You'll need a booster
LoL, ker bullshit je ta sestavljanka - če jo dejansko pogledaš in daješ vmes posnetek na pavzo, da lahko dejansko prebereš kaj navajajo lahko ugotoviš, da so zavoljo predstavitve o padanju teh procentov na kup zmetali vse kar je možno in seveda neprimerljivo saj je tu govora o začetnih študijah s prvimi sevi, o zaščiti pred težjim potekom, zaščiti prenosom torej okužbo, zaščiti pred okužbo po samo eni dozi cepiva, ki sicer predvideva 2 dozi za delovanje pa da se sploh ne dotaknemo različnih številk zaradi različnih ciljnih skupin glede na starost itd. itd. Zapovrh vsega pa ne gre samo za navedbe Faucija (ki se sploh ne opravičuje oz. popravlja) ampak za navedbe zelo različnih virov in različnih obdobij od samega razvoja cepiva dalje in v povezavi z različnimi sevi.
Se pa strinjam, da si tisti, ki je to sestavil, zasluži nagrado. Nagrado za zavajanje namreč. Pa tisti, ki to deli naprej, prav tako.
Ostalih prispevkov pa raje sploh ne bom gledal, ker je enostavno škoda časa ob tako zavajajoči antivaxx propagandi. Že tu sem ga vrgel par minut stran povsem za brezveze, ker sem dejansko mislil, da bo Fauci sam sebe izpodbijal z izjavami a sem bil zgolj zavaden na podlagi tvojega opisa s tistim "sorry" in pa padajočimi procenti.