A je vsaj tisti v sredo že bil v uradnem listu?Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.
Jaz pa pravim da odlok v sredo ne bo veljal. Zdaj pa da vidimo.
A je vsaj tisti v sredo že bil v uradnem listu?Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.
What ? Saj to ni sekta NEcepljašev...A to so uni, ki so se nagnetli na klopeh kot sardine, brez, da bi upoštevali ukrepe, katere so sami sprejeli. Carsko.
Dej še tadruge fotke gor. Aja, to pa ne.
A v "odloku" ne piše, da ni potrebno mask in 1.5 metra, če se upošteva pogoj PCT ?
V tem istem odstavku piše, da ni potrebno... tak, da zdaj nevem kdo je tu nor. A je res tako prebrat, vsaj to kaj se "posta" ? Da se sam ownaš .....To je kaj novega? Na zadnjem PCT dogodku, smo morali imeti maske (ceprav jih nihce ni)
In kdo je preverjal PCT?A v "odloku" ne piše, da ni potrebno mask in 1.5 metra, če se upošteva pogoj PCT ?
Zgleda, da "avtor" niti ne premore branja besedila daljšega od 20 znakov.
A ne vidis v čem je problem ?In kdo je preverjal PCT?
Je bilo retorično vprašanje, nisem pričakoval, da bi ti vedel, kdo je preverjal PCT.A ne vidis v čem je problem ?Jaz napisem, da je nekdo tako retardiran, da se sklicuje na nekaj česar niti sam ne prebere, potem pa mi ti napišeš kdo je preverjal PTC ? Wtf... Kaj pa jaz vem kdo je preverjal ? moja mati "hebo te".. to ni bistvo.
V bistvu streljajo kozla za kozlom.Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.