Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.Zakonskih aktov se ne piše in sprejema v soboto popoldne na laptopu na dopisnih sejah. Ta del jim še ni jasen.
Jaz pa pravim da odlok v sredo ne bo veljal. Zdaj pa da vidimo.
Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.Zakonskih aktov se ne piše in sprejema v soboto popoldne na laptopu na dopisnih sejah. Ta del jim še ni jasen.
Krek in kaco ne opravljata svojega dela tam ko je treba. Zdrave je treba zapret v karanteno, bolne pa poslat med zdrave, da bodo zbolel.točno, ker Krek in Kaco pri nas igle zvijata, da se ubogi ljudje ne morejo cepit
Saj si tudi vse zasluge pripenja za uspeheČe bi bli ljudje mal bolj normalni, bi ble te doze porabljene. Tko gredo pa v kanto. Kriv je pa Janša, če pa tega ne bi blo na zalogi bi bil pa spet kriv Janša. Fajn, da je za vse kriv Janša.
A je vsaj tisti v sredo že bil v uradnem listu?Tole si spisal v petek, pa te vlada spet ni upostevala v soboto.
Jaz pa pravim da odlok v sredo ne bo veljal. Zdaj pa da vidimo.
What ? Saj to ni sekta NEcepljašev...A to so uni, ki so se nagnetli na klopeh kot sardine, brez, da bi upoštevali ukrepe, katere so sami sprejeli. Carsko.
Dej še tadruge fotke gor. Aja, to pa ne.
A v "odloku" ne piše, da ni potrebno mask in 1.5 metra, če se upošteva pogoj PCT ?
V tem istem odstavku piše, da ni potrebno... tak, da zdaj nevem kdo je tu nor. A je res tako prebrat, vsaj to kaj se "posta" ? Da se sam ownaš .....To je kaj novega? Na zadnjem PCT dogodku, smo morali imeti maske (ceprav jih nihce ni)
In kdo je preverjal PCT?A v "odloku" ne piše, da ni potrebno mask in 1.5 metra, če se upošteva pogoj PCT ?
Zgleda, da "avtor" niti ne premore branja besedila daljšega od 20 znakov.
A ne vidis v čem je problem ? Jaz napisem, da je nekdo tako retardiran, da se sklicuje na nekaj česar niti sam ne prebere, potem pa mi ti napišeš kdo je preverjal PTC ? Wtf... Kaj pa jaz vem kdo je preverjal ? moja mati "hebo te".. to ni bistvo.In kdo je preverjal PCT?
Je bilo retorično vprašanje, nisem pričakoval, da bi ti vedel, kdo je preverjal PCT.A ne vidis v čem je problem ? Jaz napisem, da je nekdo tako retardiran, da se sklicuje na nekaj česar niti sam ne prebere, potem pa mi ti napišeš kdo je preverjal PTC ? Wtf... Kaj pa jaz vem kdo je preverjal ? moja mati "hebo te".. to ni bistvo.