Kaj je pa potem PCT? Ni PCT namenjen preprečavanju širjenja okužb?To so pisali populistični mediji, covid zarotniki in paničarji...
Kaj je pa potem PCT? Ni PCT namenjen preprečavanju širjenja okužb?To so pisali populistični mediji, covid zarotniki in paničarji...
v UK je trenutno 7000 kovid bolnikov.
Pri nas jih je pa 141.
Nas je 31x manj kot UK, pomeni če delimo 7000 z 31 dobimo = 225
Zakaj je v UK manj hospitaliziranih kot pri nas?
Mi pač ne gremo za vsako figo v bolnico. Thatswhy.
Balkanexpress.press
Glede na tvoje številke, je v UK več hospitaliziranih kot pri nas.v UK je trenutno 7000 kovid bolnikov.
Pri nas jih je pa 141.
Nas je 31x manj kot UK, pomeni če delimo 7000 z 31 dobimo = 225
Zakaj je v UK manj hospitaliziranih kot pri nas?
Prosim za podatek v kateri bolnišnici je to bilo.Da do
Da dopolnim zgornjo tezo - toliko kot si je dovolila oblast, torej zdravstvena zavarovalnica v navezi z javnim zdravstvom, torej mahinacij (!!!) glede te epidemije, bomo lahko brali še vsaj 50 let . Domala vsaka objava v javnih občilih glede tega problema je bila čista spletka, samo da bi se statistika obračala v zaželjeno smer.
Moja mati (neposredni primer ), je po nekaj urah po drugem cepljenju padla v komo - odpeljali so jo direktno na covid oddelek. Ko smo skočili v luft, so nam strokovno odgovorili, da "je pa to vendar zanjo bolje, saj bo deležna mnogo boljše oskrbe".
V osmrtnici piše, da je umrla zaradi posledic zapletov ob covid okužbi.
NE NAMERAVAM objavljati dobesednega teksta njene osmrtnice, toda tako je bilo. Covid epidemija je bila v njenem primeru prisotna samo tako, da so jo : zavestno okužili z nekim primernim pripravkom kao "cepivom", ko se je posledično pojavil sekundarni zaplet (ob prvem cepljenju dva tedna nazaj srčni infarkt zaradi strdka), so jo pa dali 'zares okužiti' med prave covid bolnike. Statistika je pa pridobila naslednjo točko !
sorry, celo življenje plačujem skoraj 1/3 plače za zdravstveno zavarovanje...
Brez dodatnih navedb kje se je to zgodilo NE VERJMEM !!Ne bom ga dal, ker ni potrebno. Cela Slo je delovala enako. Starejše so stacionirali na covid oddelke, da so se ja okužili, čeprav so bili glede tega sterilni kot novorojenčki.
Mi smo našo mamo pazili več kot eno leto, vsak dan smo bili pri njej, 2x na teden tudi patronažna, ... , bla bla bla, v vsakem primeru je bila kristalno zdrava dokler se ni vmešala farmacija ob prvem cepljenju s pfeizerjem. Hvalabogu se je sama naročila, da vsaj tega nimamo na vesti.
V torek je bila cepljena, v četrtek zvečer je imela srčni infarkt. En teden v bolnici, nakar so jo poslali domov. Njen osebni zdravnik je predlagal še drugo cepljenje, da "bo kura popolna!" Nekaj ur po drugem cepljenju je padla v komo, stacionirali so jo na covid oddelek, kao "da bo tam bolje oskrbovana" (sorry, celo življenje plačujem skoraj 1/3 plače za zdravstveno zavarovanje, sedaj je pa naenkrat vprašanje kvalitete oskrbe? ) , ... čez dva dni je ni bilo več.
V malo več kot v treh tednih smo bili ob njo.
To ni edini primer. Jih imam še nekaj. Je pa najbolj svež - pa še boleč. Ob vseh teh postopkih - prosim, nikar me imeti za norega. Toda naj me hudič - nekdo se igra evgeniko !