Covid-19 Cepiva

damirj

Guru
9. maj 2012
5.235
2.376
113
PCT je lahko tudi Pomaranča Cimbr Tortilja. Pač ne vem kaj tebi pomeni in zakaj ti je važno, če se tega ne želiš držat. Očitno malo učinkuje, lahko pa oziroma vem da boš dokazoval da ne učinkuje popolnoma nič

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Pa poglejmo za izrael. 19.8 je bilo 600 hospitaliziranih, njih je 3x vec kot nas. Koliko je bilo pri nas hospitaliziranih 19.8? A 200? Ne.

aja pri njih pa je izgovor da niso prejeli 3. odmerka ne? Vedno nek izgovor…

damirj

Guru
9. maj 2012
5.235
2.376
113
Mi pa gremo v bolnico za vsak strel z metkom, medtem ko oni prezivijo pa se doma zalizejo kot psi tudi ce imajo 10 lukenj.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.235
2.376
113
Ne, življenje pobere vsakega, prej ali slej. Tako da ce bi bili res samo doma, bi nekoc res samo trupla ostala.. :))

• Všeč mi je
Reactions: darjan
I

Izbrisan uporabnik #9334

Da do
Mi pač ne gremo za vsako figo v bolnico. Thatswhy.
Balkanexpress.press :norec:

Da dopolnim zgornjo tezo - toliko kot si je dovolila oblast, torej zdravstvena zavarovalnica v navezi z javnim zdravstvom, torej mahinacij (!!!) glede te epidemije, bomo lahko brali še vsaj 50 let :mad:. Domala vsaka objava v javnih občilih glede tega problema je bila čista spletka, samo da bi se statistika obračala v zaželjeno smer.

Moja mati (neposredni primer :gorjaca:), je po nekaj urah po drugem cepljenju padla v komo - odpeljali so jo direktno na covid oddelek. Ko smo skočili v luft, so nam strokovno odgovorili, da "je pa to vendar zanjo bolje, saj bo deležna mnogo boljše oskrbe".
V osmrtnici piše, da je umrla zaradi posledic zapletov ob covid okužbi.

NE NAMERAVAM objavljati dobesednega teksta njene osmrtnice, toda tako je bilo. Covid epidemija je bila v njenem primeru prisotna samo tako, da so jo : zavestno okužili z nekim primernim pripravkom kao "cepivom", ko se je posledično pojavil sekundarni zaplet (ob prvem cepljenju dva tedna nazaj srčni infarkt zaradi strdka), so jo pa dali 'zares okužiti' med prave covid bolnike. Statistika je pa pridobila naslednjo točko :gorjaca::gorjaca: !

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Da do

Da dopolnim zgornjo tezo - toliko kot si je dovolila oblast, torej zdravstvena zavarovalnica v navezi z javnim zdravstvom, torej mahinacij (!!!) glede te epidemije, bomo lahko brali še vsaj 50 let :mad:. Domala vsaka objava v javnih občilih glede tega problema je bila čista spletka, samo da bi se statistika obračala v zaželjeno smer.

Moja mati (neposredni primer :gorjaca:), je po nekaj urah po drugem cepljenju padla v komo - odpeljali so jo direktno na covid oddelek. Ko smo skočili v luft, so nam strokovno odgovorili, da "je pa to vendar zanjo bolje, saj bo deležna mnogo boljše oskrbe".
V osmrtnici piše, da je umrla zaradi posledic zapletov ob covid okužbi.

NE NAMERAVAM objavljati dobesednega teksta njene osmrtnice, toda tako je bilo. Covid epidemija je bila v njenem primeru prisotna samo tako, da so jo : zavestno okužili z nekim primernim pripravkom kao "cepivom", ko se je posledično pojavil sekundarni zaplet (ob prvem cepljenju dva tedna nazaj srčni infarkt zaradi strdka), so jo pa dali 'zares okužiti' med prave covid bolnike. Statistika je pa pridobila naslednjo točko :gorjaca::gorjaca: !
Prosim za podatek v kateri bolnišnici je to bilo.

Hvala.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne bom ga dal, ker ni potrebno. Cela Slo je delovala enako. Starejše so stacionirali na covid oddelke, da so se ja okužili, čeprav so bili glede tega sterilni kot novorojenčki.

Mi smo našo mamo pazili več kot eno leto, vsak dan smo bili pri njej, 2x na teden tudi patronažna, ... , bla bla bla, v vsakem primeru je bila kristalno zdrava dokler se ni vmešala farmacija ob prvem cepljenju s pfeizerjem. Hvalabogu se je sama naročila, da vsaj tega nimamo na vesti.

V torek je bila cepljena, v četrtek zvečer je imela srčni infarkt. En teden v bolnici, nakar so jo poslali domov. Njen osebni zdravnik je predlagal še drugo cepljenje, da "bo kura popolna!" Nekaj ur po drugem cepljenju je padla v komo, stacionirali so jo na covid oddelek, kao "da bo tam bolje oskrbovana" (sorry, celo življenje plačujem skoraj 1/3 plače za zdravstveno zavarovanje, sedaj je pa naenkrat vprašanje kvalitete oskrbe? :sprasujemse: ) , ... čez dva dni je ni bilo več.

V malo več kot v treh tednih smo bili ob njo.

To ni edini primer. Jih imam še nekaj. Je pa najbolj svež - pa še boleč. Ob vseh teh postopkih - prosim, nikar me imeti za norega. Toda naj me hudič - nekdo se igra evgeniko ! :mad:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.655
15.703
113
sorry, celo življenje plačujem skoraj 1/3 plače za zdravstveno zavarovanje...
whattheactualfuck.jpg

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Ne bom ga dal, ker ni potrebno. Cela Slo je delovala enako. Starejše so stacionirali na covid oddelke, da so se ja okužili, čeprav so bili glede tega sterilni kot novorojenčki.

Mi smo našo mamo pazili več kot eno leto, vsak dan smo bili pri njej, 2x na teden tudi patronažna, ... , bla bla bla, v vsakem primeru je bila kristalno zdrava dokler se ni vmešala farmacija ob prvem cepljenju s pfeizerjem. Hvalabogu se je sama naročila, da vsaj tega nimamo na vesti.

V torek je bila cepljena, v četrtek zvečer je imela srčni infarkt. En teden v bolnici, nakar so jo poslali domov. Njen osebni zdravnik je predlagal še drugo cepljenje, da "bo kura popolna!" Nekaj ur po drugem cepljenju je padla v komo, stacionirali so jo na covid oddelek, kao "da bo tam bolje oskrbovana" (sorry, celo življenje plačujem skoraj 1/3 plače za zdravstveno zavarovanje, sedaj je pa naenkrat vprašanje kvalitete oskrbe? :sprasujemse: ) , ... čez dva dni je ni bilo več.

V malo več kot v treh tednih smo bili ob njo.

To ni edini primer. Jih imam še nekaj. Je pa najbolj svež - pa še boleč. Ob vseh teh postopkih - prosim, nikar me imeti za norega. Toda naj me hudič - nekdo se igra evgeniko ! :mad:
Brez dodatnih navedb kje se je to zgodilo NE VERJMEM !!

• Wow
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Lej to no:

Spremembe vladnega odloka, ki so nekoliko drugače opredelile pogoj cepljenosti proti covidu-19, so stopile v veljavo v soboto. Tako po novem velja, da pogoj cepljenosti nemudoma izpolni vsak, ki je polno cepljen. Torej ne bo treba več čakati še en teden ali dva po cepljenju z drugim odmerkom. Za cepivo AstraZenece bo tak režim veljal čez 14 dni.

Pa to ja vsakemu jasno, da cepivo ne “prime” takoj, in vmes lahko trosi virus. Tocno se vidi da delajo na tem da cimvec folka prisilno cepijo, brez skrbi za zdravje

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in Robert

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Cepljeni lahko trosimo viruse en, dva, tri, deset, sto dni po cepljenju.

Najboljše, da nas pobijete!