Verjetno si hotel izpostavit, da se tudi za kenijo moras cepit in tudi se ljudje, morajo.
ampak za kaj se tam cepijo? Prehlad, gripo, vodene koze?
Jaz pa v ponedeljek.Dej ne nabijejta. Isto vsi trosijo okol, cepljeni in necepljeni pa fertik. Zdej bluzita s tem testiranjem, kot da se vsi necepljeni vsak dan testirajo mljontaužnkrat. No povejta, kdaj sta se zadnjič testirala, oziroma nej kdorkol pove tukaj, kdaj je bil zadnjič testiran, razen če ni bil razlog turistično potovanje!?
Boli mene qrac za Kenijo, nikol nisem bil tam in nikoli ne bom šel.Verjetno si hotel izpostavit, da se tudi za kenijo moras cepit in tudi se ljudje, morajo.
ampak za kaj se tam cepijo? Prehlad, gripo, vodene koze?
Jaz pa v ponedeljek.
Pa saj js isto trdim, virus trosijo okol tako cepljeni kot necepljeni. Bi rekel da cepljeni še bolj. Zakaj se torej ene stalno testira, omejuje, drugi se pa prosto gibljejo brez da bi jih kdo testiral ?
Da se folk “prisili” v cepljenje
In zakaj je to vredno objave na ukc twiterju ?Eden norec manj.
Poglej priponko 48034
A new paper warns that the highly transmissible delta variant may develop mutations that help it escape antibodies developed by the COVID-19 vaccine.
The specific mutations to the virus include the K417N, N439K, E484K and N501Y mutations.
Po moje je tega precej malo, je pa veliko obratno, da se prepričuje z lažmi, da se cepijo.Razumem, da je individualna odlocitev ali se cepiti ali ne. Ne razumem pa kako ni kaznivo, sankcionirano, če oseba javno prepricuje z lažmi, da naj se ostali NE cepijo, da ne nositi mask, da covid ne obstaja itd. Kok skode, hospitalizacij, stroškov in smrti je s tem povzroceno… zakaj ni sankcionirano to?