Covid-19 Cepiva

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.152
3.615
113
Marlbor
Zakaj. A zato, ker želim razlago bana od osebe, ki sam sproducira kar lepo število spam postov, da o tadrugem moderatorju niti ne govorim.
Na linku so se namreč pogovarjal tudi o škodljivosti cepiv, pa vse Andyeve doktorje so omenjal. To, da so se yt teoretiki zarote samo preusmerli iz 5G v covid sem poizkušal Andyu narisat. Da bo dec spregledal. Tko da če je bil to spam, pol je spam 90 procentov andyevih postov.
Brez veze se sekiraš, ker ne boš rešil sveta.
Očitno rabiš še par banov, ker si preveč notri padel.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
Očitno bo potreben tudi 5-6 odmerek, če je naročeno 2,3 miljarde doz cepiva za cca. 450 milijonov prebivalcev :rolleyes:

Do konca življenja. PCT ne bo šel stran

8nzzrbu945k71.jpg

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

Celoten postopek, s fotkami, z vsem. Zelo dolga studija.

The different instrumentation includes Optical Microscopy, Bright-Field Microscopy, pHase Contrast Microscopy, Dark-Field Microscopy, UV absorbance and Fluorescence Spectroscopy, Scanning Electron Microscopy, Transmission Electron Microscopy, Energy Dispersive Spectroscopy, X-ray Diffractometer, Nuclear Magnetic Resonance instruments were used to verify the “vaccines” morphologies and contents. For the high-technology measurements and the care of the investigation, all the controls were activated and reference measurements adopted in order to obtain validated results.
Ena od mnogih slik:

fbbf2b_7ddf1a00d004487782b64a1f15a3aa27~mv2.webp

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: shift

luka51

Guru
16. avg 2007
14.394
5.675
113
Kaj ma to veze. Študija je, slike so in na internetu je. Za Andy-ja in podoblne je to dovolj.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
koliko je pa med cepljenimi asimptomatsko okuženih in ki trosijo virus neovirano naokoli, obiskujejo prireditve, restavracije, potujejo (kar necepljeni ne smejo), pa ne vemo, ker se njih ne testira, zato da lahko izkrivljajo statistiko.
Logika pač je, oz nam jo želijo vsilit, da ce smo vsi cepljeni ni problema s prenosi med cepljenimi. Zdaj pa je k, ker cepljeni trosijo virus med necepljene. Ampak to je stroki vseeno, ker na tak nacin samo dosegajo se vecjo precepljenost, ker folk strasijo s hospotalizacijami necepljenih
Dej ne nabijejta. Isto vsi trosijo okol, cepljeni in necepljeni pa fertik. Zdej bluzita s tem testiranjem, kot da se vsi necepljeni vsak dan testirajo mljontaužnkrat. No povejta, kdaj sta se zadnjič testirala, oziroma nej kdorkol pove tukaj, kdaj je bil zadnjič testiran, razen če ni bil razlog turistično potovanje!?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Videti ne pomeni vedeti :)
Vau, s tem odgovorom si me pa potamanil.
Ej, ne me narobe zastopt, nč nimam proti, al ste se cepil al ne, sam tko kt ste pa zdej začel eni antivaxersko nabijat, je pa mal too much. Samo iščete ene izgovore, kako so cepljeni ovce, budale, idioti. En kp copy/paste videou brezveznih. Prov bolano no. Če t ne paše se cepit, utihn oz. zadrž zase, ne pa: "mami mami, jest se pa ne bom cepuuuuuu, pa še na forumu morm povedat kok so eni kreteni, aja pa mami dej mi hrenovko skuhej".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Kako pa bi ti rekel cloveku ki se cepi da lahko gre na morje in sploh ne iz zdravstvenih razlogov?

• Všeč mi je
Reactions: LjuboB

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
Študija posledic ne cepljenja.