Covid-19 Cepiva

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.835
8.924
113
Zakaj bi sploh podatek, koliko je v UKC cepljenih, bil kot argument? Mogoče so v slo novicah na tak način pumpali rejting.

Pa tudi, če je vsak državljan v SLO cepljen, to ne bo spremenilo mojega argumenta, da pač ne rabim, ker nisem rizičen.
Zato, da vidimo zakaj bomo imeli spet kak lockdoun. Ali zaradi vseh, ali samo zaradi debilnih antivaxerjev. Tako da je to zeeeelooo pomemben podatek ta tranutek.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Dualis

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.448
7.596
113
Lepo se je preneslo krivdo zdaj na zdrave, normalne ljudi. Bravo vlada, to pa vam je uspelo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.448
7.596
113
To mislim, da še niti stroka ni enotna, kdaj se lahko reče da je nekdo "precepljen".

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.215
4.177
113
Ninety-third SAGE meeting on COVID-19, 07 July 2021
The combination of high prevalence and high levels of vaccination creates the conditions
in which an immune escape variant is most likely to emerge. The likelihood of this
happening is unknown, but such a variant would present a significant risk both in the
UK and internationally.

• Všeč mi je
Reactions: Spajky

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.215
4.177
113

Those who take the Covid-19 “vaccines” are MORE susceptible to the Delta Variant and have a HIGHER risk of severe disease or even death. This information comes from Dr. Robert Malone, the inventor of the very mRNA technology used to transmit both the Pfizer and Moderna injections.

19. jul 2007
3.130
1.879
113
Ninety-third SAGE meeting on COVID-19, 07 July 2021

The combination of high prevalence and high levels of vaccination creates the conditions
in which an immune escape variant is most likely to emerge. The likelihood of this
happening is unknown, but such a variant would present a significant risk both in the
UK and internationally.

Interpretacija tega odseka? Kaj naj bi to pomenilo?
(kljub temu da je precepljenost visoka ni pametno da premetuješ virus sem ter tja, ker bo prišlo do novih mutiranih verzij. -> se pravi, na razumen način je potrebno omejiti kroženja virusa v popualciji)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.215
4.177
113
Zanimivo, kako je tale citat izginil iz novice na rtvslo:

"Ker lahko tudi cepljeni širijo okužbo in tudi če smo testirani, nikoli ne vemo, test je lahko negativen, v naslednjem trenutku pa je lahko že pozitiven," je še za Radio Slovenija opozorila Beović.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.829
-7.991
113
Potem pa ti povej, kaj je point tega, in predvsem posiljevanja otrok s cepivi? Ali pa mladostnikov? Kot vidimo, se o konkretnih % smrti začnemo menit šele pri 75+ let, vse ostalo prej je zanemarljivo malo.
Meni je pa bolj logično da s temi faking cepivi najprej cepijo otroke. Otroci imajo boljši imunski sistem in tako kot težje zbolijo za kovidom, tako jim tudi cepiva in njihovi stranski učinki težje pridejo do živega.

Koliko je pa 70+, ki so slabega zdravja, pa jih bi cepivo potisnilo žez rob in bi umrli? Aja te nebi šteli pod žrtve cepiv, pa je to potem OK ?????

• Wow
Reactions: LjuboB