Covid-19 Cepiva

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.929
10.661
113
kod Džej-Zija
Zdrava pamet mogoče? Po neki statistiki? 12 letnika prej špricnit s probnim cepivom kot 50 letnika? Si normalen?

cepilci zblojeni do konca, ni čudno da se vam narod noče cepit.
Kdo govori o 12letnikih? Najprej se odrasli porihtajte v glav in nastavite rokice. Recimo šolniki. Polovica necepljenih, Štrukelj pa že planira pizdarije, če bo zaostritev.

• Všeč mi je
Reactions: Dualis in McGiver

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Kaj nakladaš. Povej rešitev. Kako boš cepil vse nad 50 let. Zakon? Vojska? Policija?

Jst bi šel bi šel na osnove kapitalizma. Namesto 1 miljon odmerkov na lagerju kot jih imamo sedaj in siljenje vsepovprek s cepivom (temu se reče (hiper)inflacija = dobrine nimajo več realne vrednosti) bi enostavno ukinil cepljenje.

Najbrž bi že naslednji mesec šla precepljenost 10% gor, vsi bi hodili v srbijo pa bih pa v ostale cepilne destinacije. Potem ko bi se folk dobesedno tepel za šuse bi pa po vzoru metadonskih ambulant vsako jutro dal 1000 šusov tistim ki so zaslužni da jih dobijo. Precepljenost 50+ takoj na 90%.

Če že moraš bit diktator moraš tudi razumet psihologijo množic, ne samo krast in grozit vsepovprek! ;)

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in sousis

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Tretji odmerek prihaja na prvi peron.

Fast forward v 2022
18.3.2022, verjetno bomo potrebovali 6.poživitveni odmerek.
15.12.2022, če boste želeli na morje si že danes zagotovite 9.poživitveni odmerek.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Spajky

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Saj počasi vam bo kapnilo, zakaj gre pri Wuhan virusu.
Politiki in eliti gre po novem za zdravje plebsov ? Črnec prosim.
So razen igle so ponudili še kaj drugega za zdravje ?

No potem pa nam prosim sestavi zgodbo. Naj uganem - bigpharma si je s pomočjo elit, ki so želele spremeniti svet, naredila virus s katerim bo mastno služila naslednjih nekaj let?

Težava te luknjaste ideje je ta, da celotna bigpharma ne služi s covidom. Odobrenih cepiv je zgolj par (od tega sta samo Pfizer in J&J bigpharma člana) , ostali farmacevti pa so z razvojem delali minus, odobrenih cepiv in pogodb pa ni. Hkrati na tržišču ni enega uspešnega zdravila s katerim bi farmacevti lahko zaslužili.
Svetovno gospodarstvo se je močno skrčilo, profitiralo je relativno malo firm (Amazon, Netflix ipd), države padec gospodarske rasti in ustavitev storitvenih dejavnosti financirajo z zadolževanjem naslednjih generacij.

Kdo točno je potem profitiral s Covidom? Prostozidarjii, iluminati? Špelulanti z redkimi kovinami/surovinami, gradbinci? So oni financirali razvoj virusa al kako?

Dajmo te teorije zarot vsaj malo predebatirat, lahko tudi v drugi temi. Naj bodo vsaj logične, ne pa (kot večina) na majavih temeljih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.878
6.961
113
Potem pa ti povej, kaj je point tega, in predvsem posiljevanja otrok s cepivi? Ali pa mladostnikov? Kot vidimo, se o konkretnih % smrti začnemo menit šele pri 75+ let, vse ostalo prej je zanemarljivo malo.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
.... prosim sestavi zgodbo. Naj uganem - bigpharma si je s pomočjo elit, ki so želele spremeniti svet, naredila virus s katerim bo mastno služila naslednjih nekaj let? ... Naj bodo vsaj logične, ne pa (kot večina) na majavih temeljih.
Narobe je tole : ...ker so želele spremenit svet ... prav: Želijo nas kontrolirat na celi črti, ker jih je strah za njih same !!! Nič ni na majavith temeljih, samo večine ne zna povezat barvnih kock v mozaik, ker ležijo na tleh z očesom na samo eni takšni kocki ... MSM pa obilno pomagajo pri tem ... Kapiš :sprasujemse: ... težko je razmišljat v drugi dimenziji, če si preveč odvisen od onih "zgoraj" :evil:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Za zdravje gre !

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Spajky

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.878
6.961
113
Ja pa kaj je zdaj tu takega? Saj fakin vseeno kolko je v ukc cepljenih. Pa ce je pokljukar, jansa, fafangel, pahor ali kusteceva.
Virus do 75 let ni bistveno potamanil ljudi.
zakaj bi se jaz cepil ce me ne ogroza virus?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Ja pa kaj je zdaj tu takega? Saj fakin vseeno kolko je v ukc cepljenih. Pa ce je pokljukar, jansa, fafangel, pahor ali kusteceva.
A maš že kej zjebane členke, ker verjetn vsakič ko napišeš, da tebe virus ne ogroža, potrkaš na les? :fredi:

• Haha
Reactions: darjan

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Narobe je tole : ...ker so želele spremenit svet ... prav: Želijo nas kontrolirat na celi črti, ker jih je strah za njih same !!! Nič ni na majavith temeljih, samo večine ne zna povezat barvnih kock v mozaik, ker ležijo na tleh z očesom na samo eni takšni kocki ... MSM pa obilno pomagajo pri tem ... Kapiš :sprasujemse: ... težko je razmišljat v drugi dimenziji, če si preveč odvisen od onih "zgoraj" :evil:
Potem pa nam jih ti sestavi prosim, z veseljem preberem in pokomentiram smisle in nesmisle. Sicer pa smo v kapitalizmu itak vsi sužnji, tudi kapitalisti :).

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Tukaj so se limali lažni podatki kot argument proti cepljenju. Takrat je očitno bilo pomembno, zdaj pa dajmo relativizirat...