Zakaj bi mi nekadilci plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, kateri kadijo?Zakaj bi mi cepljeni plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, ko se niso cepili?
Zakaj bi mi nekadilci plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, kateri kadijo?Zakaj bi mi cepljeni plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, ko se niso cepili?
Zakaj bi mi, ki se nočemo cepiti, morali plačevati cepljenje cepilcem.
Zakaj bi mi cepljeni plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, ko se niso cepili?
Zakaj bi mi nekadilci plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, kateri kadijo?
Sam se mi res zadnje cajte neki Janša lušta.Največja bojazen anticepilcev je, da da bodo po cepljenju zamenjali politično prepričanje
Zakaj pa plačujete socialcem, brezposelnim, .... ki nič ne prispevajo v zdravstveno blagajno?Zakaj bi mi cepljeni plačevali bolnico, zdravljenje, rehabilitacijo in invalidnino tistim, ko se niso cepili?
Torej tisti s pfizerjem 2x cepljeni dohtar, ki naj bi prinesev južnoafriški sev iz Namibije ni bil okužen????Cepivi mRNA Pfizerja in Moderne morda ščitita za vse življenje - Zdravo.si
Cepivi mRNA v telesu ustvarita stalen imunski odziv, ki ščiti pred covid-19. Zaščita morda traja več let, pri prebolevnikih celo vse življenje.www.zdravo.si
Zato ker je to neka "družbena blaginja". Lahko pa greš v ZDA in ob prvem problemu spoznaš realno stanje ega česar ti ne bi plačeval. Potem pa povej kaj ti bolj ustreza.Kovid paničarji in umsko depriviligirani "misleci" , bi zdravljenje kovida preložili na pleča necepljenih, v kolikor bi zboleli. Vse OK in prav. Kaj pa vse ostale kronične bolezni, poškodbe, dedne bolezni,....... Zakaj nebi še kadilci, alkoholiki, ljudje z povišanim BMI plačevali sami za svoja zdravljenja?
Zakaj bi samski in brez otrok plačevali v socialne sklade za sobvencije vrtcov, šol, fakultet? Zakaj bi mladi danes plačevali v pokojninske sklade, iz katerih bodo črpali absolutno manj in v krajšem časovnem obdobju, kot današnji upokojenci?
Zakaj plačujemo zdravljenja in neverjetno drage terapije narkomanom, invalidom, klošarjem,......in vsem ostalim od katerih realno ne moremo pričakovati nekega ekstra doprinosa družbi?
Zakaj moram jaz kot zaposleni, prispevati v malho za socialce in brezposelne?
In takih primerov je še ogromno. Dokler cepljeni in necepljeni, kadilci in nekadilci, alkoholiki in nealkoholiki, narkomani in nenarkomani,........ plačujemo enako v zdravstveno blagajno, nam pripada enak nabor pravic. Vsi wannabe fašisti z drugačnimi idejami, pa lahko gladko odjebete.
Zakaj bi mi, ki se nočemo cepiti, morali plačevati cepljenje cepilcem. Naj sami plačajo. Uf, še Hojs ne bi tako dobro napisal.
Sam se mi res zadnje cajte neki Janša lušta.
Ne. To so menda maturantje, ki so se vrnili iz Španije nazaj v Metliko. Pogled primere po občinah. Boš videl, da je šlo povsod dol, samo v Metliki je stopnica gor. Če pogledaš novo okužene po starosti, vidiš, da jih je največ v kategoriji 14-24.
Ne. To so menda maturantje, ki so se vrnili iz Španije nazaj v Metliko. Pogled primere po občinah. Boš videl, da je šlo povsod dol, samo v Metliki je stopnica gor. Če pogledaš novo okužene po starosti, vidiš, da jih je največ v kategoriji 14-24.
To so ti. Tako da lahko kar nehaš.
Zato ker je to neka "družbena blaginja". Lahko pa greš v ZDA in ob prvem problemu spoznaš realno stanje ega česar ti ne bi plačeval. Potem pa povej kaj ti bolj ustreza.
Zato ker je to neka "družbena blaginja". Lahko pa greš v ZDA in ob prvem problemu spoznaš realno stanje ega česar ti ne bi plačeval. Potem pa povej kaj ti bolj ustreza.
Jaz osebno tudi zdravstveno blagajno preplačam vsaj 10x kar porabim iz nje, o pokojnini raje sploh ne bi. Itak sedaj plačujemo za trenutne upokojence ne pa zase.
Nič ne plačujejo premalo. Plačajo več kot drugi. Plačujejo trošarino že pri cigaretah/alkoholu, živijo pa 10-15 let manj - torej 10-15 let penzije ostane v pokojninski blagajni. Malo pred smrtjo je pa skoraj vsak bolan, torej za zdravstvo ne zapravijo kaj dosti več kot nekadilci in abstinenti.p.s. alkoholiki in kadilci plačajo davek. Ja, ja premalo ampak ga. Ne pozabit na socialo družinskih članov pribeglic. In na oborožitev vojske, in še in še