Nimam možnosti izbire razen cepivo ali brez cepiva.Če imaš možnost izbire, za kaj se boš odločil - za nekaj eksperimentalnega, ki je po svetu v pol letu ubilo več 10.000 ljudi ali nekaj, kar obstaja 40 let, bilo uporabljenih 4 milijarde doz in v tem času umrlo 34 ljudi kot posledica tega zdravila?
Zato se je pa treba borit - da boš imel izbiro. Ne prepuščaj tega drugim.Nimam možnosti izbire razen cepivo ali brez cepiva.
Ne, to niti pod razno ni dejstvo.Tudi lab leak je bila do meseca nazaj teorija zarote. Danes je to dejstvo.
Trenutno se borim za boljšo bližnjo prihodnost vseh, še posebej mojih otrok. S tem mislim na cepljenje in upanje, da bo vnaprej omejitev zaradi takih kot sem jaz veliko manj ali nič. Če bodo moji otroci in jaz spet zaprti celo jesen in zimo ali imeli omejeno svobodo ker se ni dovolj ljudi cepilo ali ker cepivo ni bilo učinkovito ali, ker so nas preprosto nategnili in bodo mirno zapirali ob minornih okužbah, potem bom spet razmišljal dalje. Če enkrat v Evropi potrdijo Ivermectin ali kakšno drugo zdravilo kot zelo uspešno proti Covidu, bom razmišljal dalje ali se še cepiti ali bo dovolj ujeti Covid in ga zdraviti s tem.Zato se je pa treba borit - da boš imel izbiro. Ne prepuščaj tega drugim.
Mogoče se bojijo bank-run-a. Kje si to brala?Da bodo dvignili dnevne limite na bakomatih?
Saj to je že sedaj. Sej veš kako to gre. Gorivo se draži, pa mora cena gor. Da se ob cenitvi goriva ne zniža, pa zanemarimoda sledi podražitev hrane septembra?
No vidiš da gre. Saj ti je vedno šlo, le cepivo ti je pustilo kratkotrajne posledice.Trenutno se borim za boljšo bližnjo prihodnost vseh, še posebej mojih otrok. S tem mislim na cepljenje in upanje, da bo vnaprej omejitev zaradi takih kot sem jaz veliko manj ali nič. Če bodo moji otroci in jaz spet zaprti celo jesen in zimo ali imeli omejeno svobodo ker se ni dovolj ljudi cepilo ali ker cepivo ni bilo učinkovito ali, ker so nas preprosto nategnili in bodo mirno zapirali ob minornih okužbah, potem bom spet razmišljal dalje. Če enkrat v Evropi potrdijo Ivermectin ali kakšno drugo zdravilo kot zelo uspešno proti Covidu, bom razmišljal dalje ali se še cepiti ali bo dovolj ujeti Covid in ga zdraviti s tem.
34 ljudi kot posledica katerega zdravila?Če imaš možnost izbire, za kaj se boš odločil - za nekaj eksperimentalnega, ki je po svetu v pol letu ubilo več 10.000 ljudi ali nekaj, kar obstaja 40 let, bilo uporabljenih 4 milijarde doz in v tem času umrlo 34 ljudi kot posledica tega zdravila?
Čak, čak, a ni Ivermektin veterinarsko zdravilo. Torej se ne uporablja za ljudi. Se pravi je teh 34 mrtvih itak kandidatov za Darwinovo nagrado.34 zaradi ivermektina. Ivermektin je bolj varn od PEZ bombonov.
So imeli nekateri sodelavci iz moje ekipe prehude stranske ucinke - cepljeni z razlicnimi cepivi. Takih je bilo cca 50% od teh, ki so se cepili.Andy je konkretno zabredel v hardcore antivax sceno.....