Resne debate je reku ... Človek kateremu je največji problem v vsehj tej jebi način komuniciranja vlade in njenih "strokovnih" (in manj strokovih) podrepnikov. In obenem misli, da je ... moder?! Problem je ker si ga vlada ne namaže z vazelinom preden ti ga uturi al je problem ker ne dobiš bombončka potem?Kaj, a se bojiš resne debate brez limanja sumljivih linkov do sumljivih vsebin? Zamenjal si obsesije kot gate že nekajkrat. Tko po spominu Gume DOT XXX.... prebolel sem, sam nimam protiteles, D vitamin bo rešil svet, cepljenci širijo okužbo enako kot necepljenci, tretjega vala ne bo, the list is long..... Zdaj nažigaš od proteina, pa ti je tole, kar ti piše johan zdaj, napisal že ene trikrat, ne bom pa brskal za citati, ker zaenkrat še imam spomin. Aja, pa da gama seva ne pozabim, ta ti je dal zadnje dni krila, pa je blo jasno že lep čas, da bo AZ manj učinkovita proti novim sevom, ravno zato nisem šel po drugo dozo kot prebolevnik, ker se mi zdi bolj smiselno počakat na jesensko verzijo cepiva. Sam ti si to gamo zdaj pograbil, ker naj bi potrjevala tvoje teorije o tem, da je cepljenje brezveze.
Tko da zarad mene me lohk daš na ignor, bod pa fer, ker jest tebe ne morem dat, žal.
PS: Aja, čudežna konjska tabletka mi je pa ušla, no tud to lohk dodaš na listo obsesij.
(nisem mogel da ne bi. grem se zbrisat dol, da ne bom spet v skušnjavi. hudo pomaga če nisem salno prijavljen. )