Ampak ne, raje tule gor poslušajmo gore jadikovanja.
Nazadnje svoje blodnje nisi mogel podkrepiti z nobenim linkom, ker ti android ne dela. Smeh.Andy pa pa ima sploh celo temo čisto zase in youtube linke.
STA: Slovenija bo del naročenega Pfizerjevega cepiva podarila Češki
Slovenija bo del naročenega cepiva Pfizer, in sicer 10.530 odmerkov, darovala Češki za obvladovanje epidemije covida-19, je danes na dopisni seji sklenila vlada. Cepivo se bo zagotovilo iz ene od bodočih dobav tega cepiva Sloveniji in bo Češki dobavljeno neposredno od proizvajalca Pfizer.www.sta.si
Pismen ravno nisi, si pa štejem v čast, da se ti da brskati stare poste. Če boš še enkrat prebral reeeessss počaaaasiii, boš opazil, da nisem bil naklonjen cepivu, ki se je takrat izkazal za problematično. Ko sem lahko izbral drugo cepivo, sem se tudi cepil. Mož beseda pač, ne pa vi jamrači.Glede na to kako Janez40 malo manj, da ne "tuli" na vsakega, kateri se nebi cepil, v smislu "rokca buba", sem se spomnil, da tudi sam ni bil najbolj naklonjen cepljenju z brozgo:
Poglej priponko 46185
Poglej priponko 46186
Če si popolnoma nesposoben in len, da po navodilih ne moreš iti prebrat, ti jaz ne morem pomagat.Nazadnje svoje blodnje nisi mogel podkrepiti z nobenim linkom, ker ti android ne dela. Smeh.
Jaooo, a je teb slučajn BlackJack account ukradu, da je prva beseda takoj žalitev. Jebome, takoj s temi butastimi: "pismen ravno nisi", ipd.. Kaj je teb na glavo padl, jer včas nis bil tkole pikr tle na forumu. Pa mimgrede, sem samo napisal, da nisi bil naklonjen in ne da se ne boš cepil pa da si anticepilec ali karkol, tako da ne vem kdo ni pismen tukaj. Mož beseda? Za ceplenje sem se prjavu 15. decembra, pa potem še enkrat v KR zdr. dom, pa pač še nisem na vrsto pršu, ker sem začetk februarja prebolel Covid. Tko, da ne se metat iz kože zdej, ker si ti na vrsto pršu pa buba rokco nastavu.Pismen ravno nisi, si pa štejem v čast, da se ti da brskati stare poste. Če boš še enkrat prebral reeeessss počaaaasiii, boš opazil, da nisem bil naklonjen cepivu, ki se je takrat izkazal za problematično. Ko sem lahko izbral drugo cepivo, sem se tudi cepil. Mož beseda pač, ne pa vi jamrači.
Če si popolnoma nesposoben in len, da po navodilih ne moreš iti prebrat, ti jaz ne morem pomagat.
Baje so sejalci spike proteina iz znojnih žlez, ki špricajo naokoli pri švicanju sodeč po enem Andy1-jevem linku videa ....Kaj zdaj, cepljeni ste ali niste prenašalci?
Ma umrla je po IMHO nepotrebni kirurški intervenciji zaradi strdka, namesto, da so jo našopali s sredstvom proti strdkom ! Mene je tudi napizdevala moja kardiologinja, ker sem si parkrat reševal življenje z MEGA dozami Aspirina ....Sarcasm on: Ma to bi sigurno umrla tudi če se nebi cepila, Cepljena je imela le blažjo smrt.
Bojda uporabljajo Ivermectin .Pa še okoli obvladovanja epidemije, češka globko v rumenem 14 dnevna pojavnost 50 in pada (majo opcijo za zeleno v tednu dni), mi smo komaj prilezli danes v rumeno pri 150.
Bi bilo fino, ce bi navedli se njihovi starost. Ce gre za mlade, potem tako ali tako ne bi umrli ali bili ventilirani.Capak: U Hrvatskoj zaraženo 800 ljudi koji su primili dvije doze
RAVNATELJ HZJZ-a Krunoslav Capak danas je na press-konferenciji Stožera objavio koliko je ljudi u Hrvatskoj zaraženo nakon cijepljenja protiv koronavirusa.www.index.hr
Meni zgleda, da so tudi forum zapustili. Nisem pa osmrtnic spremljal ...Večini cepljenim je predvsem dovolj vaših nebuloz, jamranja in teorij zarot in so že zdavnaj odšli iz teme vem. Verjetno ste opazili, da se samo še med sabo pikate, Andy pa pa ima sploh celo temo čisto zase in youtube linke.