Covid-19 Cepiva

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zadeve prikrivajo na ta način, da pošljejo bolnika, ko je dovolj hudo, umret v bolnico.
Saj ne prikrivajo. Samo statistika prikriva.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa ni pri vsem skupaj nič drugega, kot da je treba samo zaščititi najbolj ogrožene. Druge pa pustiti pri miru.

Zakwa je bilo treba ugasnit gospodarstvo? Kakor jaz vidim, samo zato ker se je nekomu kjuratz dvignil. Zaščititi je treba najbolj ogrožene, otroci pa marš v šolo, majka jim bistriška! :gorjaca: Vsi ostali pa delat in to z zdravim razumom, ki ga slovenci imamo in to v genih. Se ne ljubčkamo in kušujemo za vsako figo in vsepovsod kot je to na balkanu. :(

Tako preprosto je to. Za dokaz je moja delavnica, kjer je novembra mojster obležal doma s korono, tri tedne je bil doma, delavnica pa nemoteno delala naprej in do danes nihče od ostalih (še) ni zbolel.

Zato ker se ne ne ljubčkamo in kušujemo kot eni taki pedri, kar počnejo npr balkanci, takoj ko jih spustiš nekam v bližino.

• Všeč mi je

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...morda ve s katerim cepivom se trenutno cepi v Mariboru? Sem prepozen in na telefon ne dobim več nikogar. Delajo samo do treh...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.481
113
SV SLO
za Mursko Soboto vem da cepijo s Pfizer-jem iz prve roke. Če se nisi prijavil, in te ne pokličejo po moje nimaš ravno nekih možnosti, da se boš cepil. Meni so znamko oziroma vrsto cepiva omenili takrat, ko so me klicali na cepljenje. Prijavil sem se takoj ko je bilo mogoče in sem v starostni skupini nad 50 let čeravno dobra dva meseca. Ravno zdaj je nekje ura od cepljenja pa ni nobenih neželenih učinkov.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
514
113
Zadnje čase nisem več spremljal zadev okoli teh cepiv in korone... torej ker sem prijavljen na cepljenje že kar nekaj časa in zgleda da bomo počasi tudi mlajši na vrsti, me zanima katero cepivo je v zadnjem času sprejeto kot najbolj ok?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.481
113
SV SLO
Zadnje čase nisem več spremljal zadev okoli teh cepiv in korone... torej ker sem prijavljen na cepljenje že kar nekaj časa in zgleda da bomo počasi tudi mlajši na vrsti, me zanima katero cepivo je v zadnjem času sprejeto kot najbolj ok?
mRNA Moderna in Pfizer-Bionteh. Demz če nimaš kaj pametnega za povedati prosim bodi tiho. Nasprotnikov cepljenja je kolikor hočeš po Facebooku in tam nabijaj svoje veleume. Prosim lepo!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
mRNA Moderna in Pfizer-Bionteh. Demz če nimaš kaj pametnega za povedati prosim bodi tiho. Nasprotnikov cepljenja je kolikor hočeš po Facebooku in tam nabijaj svoje veleume. Prosim lepo!
Demz je povedal svoje. Ni na tebi, da bos ocenjeval ali naj bo tiho ali ne. Tukaj imamo svobodo govora.

• Všeč mi je
I

Izbrisan uporabnik #9334

Smem biti piker. Po vseh mahinacijah kar sem jih zgolj sam doživel, imam sveto pravico. :(

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
za Mursko Soboto vem da cepijo s Pfizer-jem iz prve roke. Če se nisi prijavil, in te ne pokličejo po moje nimaš ravno nekih možnosti, da se boš cepil. Meni so znamko oziroma vrsto cepiva omenili takrat, ko so me klicali na cepljenje. Prijavil sem se takoj ko je bilo mogoče in sem v starostni skupini nad 50 let čeravno dobra dva meseca. Ravno zdaj je nekje ura od cepljenja pa ni nobenih neželenih učinkov.
...pičili so me z Moderno, pa tudi Pfizer bo danes na voljo...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Če gledamo da je trenutno 210 tisoč doz razlike poem bi glede na dobavo zadnjih dveh tednov rekle da je na voljo
ca. 70 tisoč AZ
ca.18 tisoč Moderne
ca. 6000 Janssen
ca. 120 tisoč pfizer

AZ bodo rabili za drugo dozo tako da Pfizer bo za večino