Lahko da imajo vsak dan drugo cepivo. Ko ti pošljejo SMS, je v njem navedeno tudi cepivo....morda ve s katerim cepivom se trenutno cepi v Mariboru? Sem prepozen in na telefon ne dobim več nikogar. Delajo samo do treh...
...to pa ne bo držalo, dobil sem SMS in nikjer ni omenjeno cepivo...Lahko da imajo vsak dan drugo cepivo. Ko ti pošljejo SMS, je v njem navedeno tudi cepivo.
Se je cepil. Spremljaj....Trikrat vabilo? OK, se pač nisi cepil, al kaj?
mRNA Moderna in Pfizer-Bionteh. Demz če nimaš kaj pametnega za povedati prosim bodi tiho. Nasprotnikov cepljenja je kolikor hočeš po Facebooku in tam nabijaj svoje veleume. Prosim lepo!Zadnje čase nisem več spremljal zadev okoli teh cepiv in korone... torej ker sem prijavljen na cepljenje že kar nekaj časa in zgleda da bomo počasi tudi mlajši na vrsti, me zanima katero cepivo je v zadnjem času sprejeto kot najbolj ok?
Vsak ima lahko svoje mnenje o vbrizgavanju molekul v svoje telo.mRNA Moderna in Pfizer-Bionteh. Demz če nimaš kaj pametnega za povedati prosim bodi tiho. Nasprotnikov cepljenja je kolikor hočeš po Facebooku in tam nabijaj svoje veleume. Prosim lepo!
Demz je povedal svoje. Ni na tebi, da bos ocenjeval ali naj bo tiho ali ne. Tukaj imamo svobodo govora.mRNA Moderna in Pfizer-Bionteh. Demz če nimaš kaj pametnega za povedati prosim bodi tiho. Nasprotnikov cepljenja je kolikor hočeš po Facebooku in tam nabijaj svoje veleume. Prosim lepo!
...pičili so me z Moderno, pa tudi Pfizer bo danes na voljo...za Mursko Soboto vem da cepijo s Pfizer-jem iz prve roke. Če se nisi prijavil, in te ne pokličejo po moje nimaš ravno nekih možnosti, da se boš cepil. Meni so znamko oziroma vrsto cepiva omenili takrat, ko so me klicali na cepljenje. Prijavil sem se takoj ko je bilo mogoče in sem v starostni skupini nad 50 let čeravno dobra dva meseca. Ravno zdaj je nekje ura od cepljenja pa ni nobenih neželenih učinkov.
Baje Moderna...morda ve s katerim cepivom se trenutno cepi v Mariboru? Sem prepozen in na telefon ne dobim več nikogar. Delajo samo do treh...