In zakaj bi "pisarniški molji" potrebovali cepljenje pred ostalimi prebivalci?A ni NIJZ uradno del zdravstvene infrastrukture? Predvidevam, da cepijo svoje zaposlene, tako kot ZDji in UKC. Ker oni ne cepijo splošne populacije, za to se moraš prek zdravnika naročit.
ne govor neumnosti. veliko solnikov se je zelelo cepit, pa se zmer cakajo (ljubljana)Ma naj se hodijo ti paničarji cepit....na tak način bo vsaj tisti, ki želi, dobil cepivo.
Ne pa to, kar se dogaja pri šolnikih, da se jih v bistvi "sili", da se morajo it cepit, drugače nimajo mira.
ne govor neumnosti. veliko solnikov se je zelelo cepit, pa se zmer cakajo (ljubljana)
A tistih mlajših darjanov, ki se nočejo cepiti, ker jim virus nič ne more? Veliko sreče pri izvedbiA ne bi blo bolj smiselno, da bi, ko smo začeli cepit, namesto starejših in penzionerjev (DSO in visoko rizične izključujem), raje cepili mlajše in delovno ljudstvo, kateri držimo gospodarstvo pokonc in nam ne preostane drugega, kot da smo konstantno z nekom v stiku?
Vprašal sem samo, če ne bi blo bolj smiselno.A tistih mlajših darjanov, ki se nočejo cepiti, ker jim virus nič ne more? Veliko sreče pri izvedbi
Kateri penzioner pa se drži zase in doma? Harajo okoli, večkrat na dan, s popolnoma neuporabno zaščitno opremo, ki jo ne znajo uporabljati. Družijo se enako kot prej ali pa še celo več (je treba nadoknadit). Zaradi teh smo ustavili svet, pa ti bo še vedno rinil voziček v rit v štacuni in z masko pod nosom.Mene pa nekej zanima. Razmišljam mal (res mal) s svojo glavo, ne z glavo stroke, vlade ali alterja. Pa ne me kuj zmerjat z idiotom brez možgan, ipd.
A ne bi blo bolj smiselno, da bi, ko smo začeli cepit, namesto starejših in penzionerjev (DSO in visoko rizične izključujem), raje cepili mlajše in delovno ljudstvo, kateri držimo gospodarstvo pokonc in nam ne preostane drugega, kot da smo konstantno z nekom v stiku? Penzionerji so načeloma več ali manj doma in so pač nekak zaščiteni. Za njih bi se lahko uvedel nek "ukrep", da nebi vsak dan tišal v štacuno in ne vem kam. Če pa ne bi upošteval ukrepov, pa tough luck - bo pač kmal izza ovinka pršla matilda.
Več kot imaš kontaktov, bolj je smiselno, kar se tiče prenosa okužb.Vprašal sem samo, če ne bi blo bolj smiselno.
OK, samo če bi se penzionerji striktno držal nekih ukrepov, bi blo pač to bolj smiselno. Kako pa preprečujemo smrti zdravih z zaprtostjo države? S tem mislim na ljudi kateri so ostali brez zaposlitve, bili primorani zapreti firme, itd. Tudi pri teh je "težji potek", kateri vodi v smrt (strah, stres, depresija, itd.).Več kot imaš kontaktov, bolj je smiselno, kar se tiče prenosa okužb.
Če pa gledaš tudi preprečitev smrti in težjih potekov, je bolj smiselno začeti pri starejših
Kje vidiš vse te ljudi, saj je njihovo edino delo ležanje na kavču (JJ press), za vse ostalo pa poskrbi država (če verjameš v palčke).OK, samo če bi se penzionerji striktno držal nekih ukrepov, bi blo pač to bolj smiselno. Kako pa preprečujemo smrti zdravih z zaprtostjo države? S tem mislim na ljudi kateri so ostali brez zaposlitve, bili primorani zapreti firme, itd. Tudi pri teh je "težji potek", kateri vodi v smrt (strah, stres, depresija, itd.).
Glede na to, da cepljenje zmanjša možnost težjega poteka in rizik za to se veča s starostjo, je meni smiselno, da se začne pri starejših.Mene pa nekej zanima. Razmišljam mal (res mal) s svojo glavo, ne z glavo stroke, vlade ali alterja. Pa ne me kuj zmerjat z idiotom brez možgan, ipd.
A ne bi blo bolj smiselno, da bi, ko smo začeli cepit, namesto starejših in penzionerjev (DSO in visoko rizične izključujem), raje cepili mlajše in delovno ljudstvo, kateri držimo gospodarstvo pokonc in nam ne preostane drugega, kot da smo konstantno z nekom v stiku? Penzionerji so načeloma več ali manj doma in so pač nekak zaščiteni. Za njih bi se lahko uvedel nek "ukrep", da nebi vsak dan tišal v štacuno in ne vem kam. Če pa ne bi upošteval ukrepov, pa tough luck - bo pač kmal izza ovinka pršla matilda.
Vprašal sem samo, če ne bi blo bolj smiselno.
Zakaj so se večerovi pisuni cepili? Za njih je vseeno tudi če se nebi.Pa kaj qrac ta Kaco samo nekaj drka stalno
Olimpijski komite: Kacinova izjava "žaljiva in netočna", oglasili so se tudi v mariborskem zdravstvenem domu
Nobene potrebe ni, da bi na silo cepili tiste kategorije, ki še niso na vrsti, je včeraj rekel državni sekretar za cepljenje.www.vecer.com
Zakaj so se večerovi pisuni cepili? Za njih je vseeno tudi če se nebi.
Levičarji! Tem janša zaenkrat daje prednost.Zakaj so se večerovi pisuni cepili? Za njih je vseeno tudi če se nebi.
Despite it not yet being approved across the bloc, two EU countries, Hungary and Slovakia, have already unilaterally imported and started using the vaccine.