Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
S kolesom, sem se mal zaletel in mi je sprednje kolo malo zvilo. Tko na oko 5 mm. Rad bi pa sam to popravil. Kako se tega lotit. Sem ze precejkrat poskusal scentrirat kolo, pa mi ni nikoli v popolnosti uspelo. Sicer ze leta nazaj....
Je tud kaj na tem, da sam postimas, se naucis itd. Sicer pa glede na to, da ima vecina lj servisov 30 eur uro imajo se dost dela! Jaz vem, da se pocasi spravljam sam pocet, ce pa ne bo slo lahko pa se vedno unmu vrze 20-tko na mizo pa postima!
Ok, sej kolkrat pa moras centrirat? Ravno danes narocujem se ena orodja in vsak kakec je vsaj 20 eur, klinc pa se eno osnovno centrirko za 60 ne bo nobenga pobral, ce je domac mojster! Za plest morda se nimam energije, se manj potrebe, ampak za sem in tja mal naglihat pa ni ravmo znanost!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.