Cene Windows7 aparatov...wtf?

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Kolikor jaz vem bo, saj je to gsm po specifikacijah MS-ja. Edini kateri ne bodo podprti so telefoni katere je MS podarjeval.

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
KSZ

Par postov nazaj oz. tudi drugi so pisali, da so (jaz tudi) imeli probleme s prikazovanjem imen. No, meni se je to čudežno popravilo na HTC Trophy. Klicateljevo ime se pokaže, pa čeprav kliče iz drugega omrežja in ne iz mojega domačega Simobil-a. Ali mogoče veste zakaj? Je za to "kriv" zadnji security update?
lp

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
V kakšnem formatu pa imaš telefonsko ? Če jo imaš v 041/040/070 xxxxxx je ok. Problem je z prikzovanjem imen, če je številka v formatu +38641xxxxxx.

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Pozdrav!
Najbolj hecno je to, da imam tel. št. v formatu +386 41 xxx xxx
Sem zadnjič slučajno opazil, da se prikazuje št. Zanimivo je to, da poleg klicateljevega imena izpiše št. v načinu 041xxxxxx.
Vse št. ne tel.imam shranjene samo v formatu +386 41 xxx xxx.
Sem zadnjič nekaj dr... po registru samo nisem mogel nič spremenit, ker mi tel. zavrne dostop do registra oz. nisem mogel shranit tistih vrednsoti kot jih pišejo na xda.
Sem bil prav presenečen ko me je moja klicala iz TM omrežja in se je izpisalo njeno ime.
Vglavnem zadeva dela in sem mega zadovoljen z aparatom.
lp
p.s.
Sem sedaj za hec vnesel svojo domačo št. v formatu +386 2 xxxxxxx in se mi prikazuje ime klicatelja. Zanimivo, da se na ekranu izpiše ime in pa št. v formatu 02 xxxxx.
No vglavnem mojega Trophy-ja ne moti predpona +386
lp

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Čudno, tudi sam imam Trophy, samo moj pa ne mara +386
crazy1.gif
. Sem rešil, da se vnseel še eno številko v formatu brez +386 in sedaj mi lepo prikazuje ime

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
So na vidiku kaksni novi WP7 telefoni pri nasih operaterjih, da bi se splacalo pocakati z nakupom? Ker namrec razmisljam o nakupu takega aparata.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
hmm.. mal me mika hd7, k je tok pocen pr mobitelu.. a se splaca to? ker hardware je proti tanovim aparatom ze kr rahlo zastarel..
kdo ve kdaj bodo kksne nove wp7 telefone napovedal?!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
hmm.. mal me mika hd7, k je tok pocen pr mobitelu.. a se splaca to? ker hardware je proti tanovim aparatom ze kr rahlo zastarel..
kdo ve kdaj bodo kksne nove wp7 telefone napovedal?!

Saj se najdejo novi aparati tudi z slabšim HW. Je pa res da je cena dvojedrnikov napram HD7 tudi višja.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
vem ja.. ampak bi mel htcja. sicer ma omnia bomba ekran.. ampak sem nekako navajen na htcje, plus mnogo lepsi mi je:)
no, ocitno ne bom mel nobenga, ker jih zgleda ni vec. ce pa kdo dela na mobitelu in se kje se kksn pod mizo valja pa..:)